Home > Speelpunt in Zwevegem viert eenjarig bestaan. 100.267 bezoekers gingen je voor

Speelpunt in Zwevegem viert eenjarig bestaan. 100.267 bezoekers gingen je voor

Geschreven op 20 december 2019 om 10:25 door Mario De Wilde

Komende zondag 22 december viert Speelpunt zijn 1-jarig bestaan. Na een succesvolle opening vorig jaar mocht Speelpunt ondertussen 100.267 bezoekers verwelkomen! Vele Zwevegemnaars zullen zich Speelpunt nog herinneren als het oude zwembad waar je tot juni 2018 nog baantjes kon trekken. Enkele maanden later, op 22 december 2018, opende S&R Group, beter bekend als LAGO, het speelparadijs in de oude badkuip, met meer dan 16 avonturen verspreid over 2500 m2. Centrummanager Elewin Werbrouck: “Na de opening één jaar geleden blikken we nu terug op een succesvol jaar. Speelpunt biedt meer beleving en diversiteit aan dan een klassieke indoorspeelplein, waardoor we ons gemakkelijk kunnen onderscheiden.” De cijfers spreken voor zich! Tijdens het openingsjaar gingen er meer dan 100.000 kaartjes over de toonbank en er waren maar liefst 13.989 kinderen aanwezig op een origineel verjaardagsfeestje.
Meet & Greet met Lemmie
Op zondag 22 december krijgen alle bezoekers een gratis geschenkje van de mascotte Lemmie! Kinderen die altijd al eens op de foto wilden met Lemmie of hem een dikke knuffel willen geven, krijgen daartoe ook de kans tijdens de Meet & Greet om 14u30.
De leukste uitstap tijdens de kerstvakantie Dankzij het uniek en veelzijdig aanbod is Speelpunt de favoriete bestemming voor een knallend verjaardagsfeestje, een gezellig ontbijt met vrienden, maar vooral voor een leuke gezinsuitstap. Elk bezoek aan de avontuurlijke speelbeleving is een onvergetelijk feestje voor kinderen tot en met 14 jaar. Echte avonturiers leven zich uit op de 7 adembenemende klimmuren met verschillende
moeilijkheidsgraden en wagen zich aan een tochtje speleologie in het grottendoolhof of een uitdagende race in het spannende laserlabyrinth.
Breakdancers tonen hun coolste danspasjes in de disco en prima ballerina’s draaien sierlijke pirouettes op de schaatsbaan. Verder is er een gigantische speelkooi met indrukwekkende glijbanen, een leuke LEGO- en blokkenhoek en een gezellige leeshoek. De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle, luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de boomhut of spelen eindeloos met Playmobil. Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen zich elke dag uitleven in Speelpunt vanaf 10u00 tot 19u00. Op 24, 25, 31 december en 1 januari is Speelpunt gesloten. Lemmie, de mascotte, komt elke dag wel eens langs om de kinderen persoonlijk te begroeten. Na de vakantie gelden de reguliere openingsuren tijdens alle schoolweken. De indoor speelbeleving is dan geopend op woensdag en vrijdag na de schooluren en in het weekend van 10u00 tot 19u00.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.