Home > Sp.a Ieper wordt VOORUIT en voert meteen voorzitterswissel door

Sp.a Ieper wordt VOORUIT en voert meteen voorzitterswissel door

Geschreven op 24 maart 2021 om 10:19 door Mario De Wilde

Net zoals alle andere Vlaamse afdelingen van sp.a gaat ook de Ieperse socialistische partij voortaan door het leven als beweging VOORUIT. Onder impuls van nationaal voorzitter Conner Rousseau wordt de partij verbreed tot een open beweging waar alle progressieven hun plaats moeten kunnen vinden, ook in Ieper. Huidig voorzitter Gunter Pertry vond dit dan ook hét moment om de voorzittershamer door te geven aan de volgende generatie. Een uitdaging die Steve Meseure, ABVV-secretaris, 41 jaar en reeds 8 jaar lid van de OCMW-raad en het Bijzonder Comité Sociale Zaken, graag aanneemt.
Gunter Pertry : “Ik had het voorrecht om gedurende 20 jaar aan het roer te mogen staan van een zeer dynamische sp.a ploeg die mooi werk afleverde, met als ultieme beloning onze deelname aan het huidige Ieperse stadsbestuur met niet minder dan 3 schepenen en 3 raadsleden. Maar niks is voor altijd en al zeker niet in de politiek. Om de overgang van partij naar beweging alle kracht bij te zetten vond ik dat dit hét uitgelezen moment was om de fakkel door te geven aan de volgende generatie. Ik ben dan ook verheugd dat Steve Meseure deze boeiende uitdaging wil aangaan. Ik heb er alle vertrouwen in, Steve zalons niet teleurstellen”.
Steve Meseure :”Ik ben blij dat deze opdracht mij te beurt valt. Als nieuwe voorzitter wil ik, samen met de ganse ploeg, er dan ook alles aan doen om de beweging alle kansen te geven en heel wat nieuwe en jonge mensen aantrekken. Uiteraard ook met het oog op een verderzetting van onze deelname aan het stadsbestuur na de volgende verkiezingen van 2024. Om zo onze stad verder een mooie toekomst te garanderen waar iedereen aan bod komt, waar niemand wordt vergeten. Waar we met ander woorden met z’n allen VOORUIT gaan”.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.