Home > Smakelijke restotip voor Kerst & Nieuwjaar: Restaurant Jade in Loppem

Smakelijke restotip voor Kerst & Nieuwjaar: Restaurant Jade in Loppem

Geschreven op 15 november 2023 om 06:57 door Mario De Wilde

Over ruim een maand zijn daar weer de eindejaarsfeesten en qua reservering kan je er dit jaar maar best vroeg aan beginnen. Vandaag serveren we alvast deze tip: Restaurant Jade in Loppem. De oriëntaalse keuken op haar best, gepresenteerd in een passend, stijlvol decor. Jade brengt al 23 jaar culinair plezier met een heel eigen insteek. Gastvrouw Chopin en chef Ying doen er samen met hun team alles aan, om de gasten op een aangename manier een gevarieerde en seizoengevoelige kaart aan te bieden. Ying toont veel respect voor zijn producten en hun pure smaken. Chopin begeleidt met de glimlach zijn smakelijke gerechten aan tafel. Genieten doe je in het mooie interieur, in de sfeervolle veranda – afsluitbaar, en dus erg geschikt voor aparte feesten of speciale menu’s – of op het naar het zuiden gerichte, romantische tuinterras. Zeker niet vergeten: Jade heeft een uitstekende afhaalservice. Ook voor wie ter plaatse wenst te bestellen. Staat bekend in de hele regio.

Stationsstraat 28
8210 Loppem
tel.: 050-599.331 en 0486-41.46.76
web: www.jade-loppem.be

– zie actuele menu’s en openingsdagen op de website – romantisch tuinterras achteraan – aparte veranda, bijzonder geschikt voor feesten en speciale menu’s – feesten thuis of op het bedrijf (alle formules mogelijk)

Jade feestmenu

Er is dit jaar een fantastische feestmenu, maar je kan ook à la carte gaan tafelen of er is natuurlijk ook nog steeds de succesvolle take away dienst, zodat je het ook thuis kommerloos en zonder zenuwachtige voorbereidingen alles kan opdienen.

Aperitief van het huis

1/2 kreeft op di pan, vergezeld met tempura

Rundslapjes met een oosterse roomsaus en witte rijst.

Dessert van de chef

Koffie of thee

​1 fles suggestiewijn en water inbegrepen

​€75 per persoon (vanaf 2 personen)

3 reacties

Carlo De Bruycker
Geschreven op 2023-11-15 18:14:12
Ik zou het iedereen zeker aanraden, zeker met deze eindejaarsfeesten. Carlo De Bruycker uit het naburige Brugge
Véronique D'Hoest.
Geschreven op 2023-11-15 15:31:59
We verblijven de tweede helft van december aan de zee in Bredene. Het probleem is dat we op het appartement geen microgolfoven hebben. Blijft dat zolang warm? Het is toch wel een klein halfuur rijden. Of toch maar proberen de microgolf van thuis mee te nemen. Met vriendelijke groeten. Véronique D'Hoest.
Romy Buylle, Heusden
Geschreven op 2023-11-15 15:29:32
Het is zeker vijf jaar geleden dat we nog eens gaan eten zijn bij Jade. Maar corona kwam er tussen en intussen is ook mijn schoonmama overleden. We komen wellicht in december nog eens naar zee. Is het restaurant ook op kerstavond open? Romy Buylle, Heusden

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.