Home > Smakelijke restauranttips: de afhaalmenu’s van Restaurant De Bietemolen in Lichtervelde

Smakelijke restauranttips: de afhaalmenu’s van Restaurant De Bietemolen in Lichtervelde

Geschreven op 28 november 2024 om 07:00 door Mario De Wilde

Breekt het zweet je al uit als je moet nadenken over jouw feestmenu op eindejaar? Thuis of toch maar zorgeloos ergens op restaurant? Vanaf nu kan je elke dag een smakelijke restauranttip ontdekken op Het Nieuws van West-Vlaanderen. Stuk voor stuk restaurants en zaakvoerders die je vertrouwen meer dan waard zijn. Je hebt straks alleszins de zekerheid dat je een magisch, onvergetelijk en smakelijk eindejaar tegemoet gaat. Met z’n tweetjes, met familieleden of in groep met vrienden: om de keuzestress onder controle te houden, verzamelden we alvast een aantal heerlijke restaurants en hun menu’s om jouw feesttafel op een magische manier in te vullen. Vandaag presenteren we de magische en vooral smakelijke afhaalmenu’s van Restaurant De Bietemolen.

De Bietemolen: afhaalmenu’s die bekoren

Afhaalmenu Kerstmis en Nieuwjaar € 63

-Vier amuses (zalm, gravlax, avocado, citroen), rundstartaar classic, gegratineerde oester fine champagne, gedroogde Iberico ham (€ 17 apart bij te bestellen)

-Ceviché van zeebaars, duindoornbes, rode ui en zoete aardappel

-Coquille pastinaak, hazelnoot en vadouvansaus

-Hertenfilet, boschampignons, witloof, amandelkroket en wildsaus

-Variatie van chocolade, rood fruit en red velvet

Graag de afhaalmenu’s reserveren voor 20 december voor Kerst en voor 27 december voor Oudejaar. Bestellen via mail op thor@debietemolen.be (gratis fles wijn per bestelling). Afhaalmomenten voor 24 en 25 december is op 24 december tussen 15 en 17 uur. Afhaalmomenten voor 31 december en 1 januari is op 31 december tussen 15 en 17 uur.

Een tafeltje uitzoeken in de Bietemolen zorgt telkens opnieuw voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Met de gedreven chef Thor aan het roer van een jong en dynamisch team is het dan ook voluit genieten in dit prachtig gerenoveerd landhuis. Thor zal zich ook ontfermen over de gastvrije ontvangst en het voorstellen van de menu’s doorspekt met jonge en frisse accenten. In de keuken worden de meest smaakvolle gerechten met enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gemaakt. Huisgemaakte gerechten zijn de essentie voor elk drie- of viergangenmenu. Daarom is de kaart ook bewust beperkt. Op de wijnkaart wordt die avontuurlijke en klassevolle lijn van de gerechten doorgetrokken. Een beperkte selectie van wijnen (en wijnmakers) met karakter en smaak zijn te verkrijgen ofwel per glas of per fles. Reken hierbij een vlotte en attente bediening en je zit gegarandeerd goed in de Bietemolen.

Hogelaanstraat 3
8810 Lichtervelde
tel.: 050-21.38.34
www.debietemolen.be

open vanaf woensdagmiddag tot en met zondagmiddag – gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.