Home > ‘Sluis Rent tegen Kanker by the Belfort Bastards’: virtueel tegen kanker

‘Sluis Rent tegen Kanker by the Belfort Bastards’: virtueel tegen kanker

Geschreven op 20 mei 2020 om 13:39 door Mario De Wilde

Samen met de Belfort Bastards organiseert Lisette Cauwels een ‘Sluis Rent tegen Kanker by the Belfort Bastards’, een nu virtueel evenement om geld op te halen voor KWF – kankerbestrijding. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je deelneemt, al is het om 3 uur ’s nachts en je mag doen wat je wilt! Dus of je nu wilt lopen, wandelen, kruipen, fietsen, kanoën, driewieleren, zwemmen, paardrijden, basketballen, voetballen, vissen, pijl en boog schieten, het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je meedoet en KWF steunt. En na afloop krijgen deelnemers een mooie medaille thuisgestuurd!

De Belfort Bastards is een bont gezelschap (vooral mannen) die iedere zondagochtend er op uit trekken om km’s te maken. De ene veel en snel, de andere wat minder en wat langzamer, maar wel samen. Er wordt heel wat lief en leed gedeeld tijdens het lopen, dus ook de verhalen van ouders, partners, vrienden, collega’s enz. , die te maken krijgen met kanker. Lisette (één van de dames) zet zich sinds 3 jaar met hart en ziel in voor Ren Voor KWF. Al rennend, zoveel mogelijk geld op te halen voor het kankeronderzoek. Zo liep ze een gesponsorde Dam tot Damloop. Lisette weet haarfijn te melden waarom ze zich zo inzet voor de kankerbestrijding: “In 2013 is onze lieve moeder na een dappere strijd gestorven aan kanker. Ik had een hele bijzondere en hechte band met mijn moeder. Ze was mijn hulplijn, mijn klaagbaak, mijn steun, mijn raadgever, mijn gids, mijn kookboek, mijn noem maar op…. Ze was er altijd voor me en heeft mij samen met mijn vader gemaakt tot wie ik ben. Ik weet dat mijn moedertje iedere stap bij mij is en dat ze boven op haar wolkje zit te stralen van trots. Het feit dat ik met het lopen ook nog mensen kan helpen maakt het alleen maar mooier. Ik probeer mijn verdriet en rouw om te zetten in energie en met deze energie probeer ik iets positiefs bij te dragen en te rennen voor het leven en tegen kanker. Al kan ik maar één persoon helpen, al kan ik maar één persoon lijden en verdriet besparen, al kan ik maar één iemand inspireren. Ik loop niet alleen voor mijn moeder, maar voor iedereen die vecht of heeft gevochten. Voor de winnaars en voor de verliezers!”

Jij kan dat ook! Schrijf jezelf in snel in voor ons virtuele evenement Sluis Rent tegen Kanker. Deelname bedraagt slechts 16,50€ pp, waarvan minimaal 10€ pp naar kankeronderzoek gaat. Doe je ding, ontvang een medaille en steun KWF! Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2020. Deelnemen kan tot en met 20 september 2020.

Info en inschrijven:
https://acties.kwf.nl/fundraisers/teamsluisrenttegenkankerbythebelfortbastards

https://inschrijven.nl/form/2020092051108-nl
Vragen?
Stuur een mailtje naar sluisrenttegenkanker@hotmail.com

1 reactie

Lisette Cauwels
Geschreven op 2020-05-20 15:37:45
Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2020092051108-nl Betaling met BanContact is geen probleem!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.