Home > Slapen op het water of in een boom: wij geven een voucher weg

Slapen op het water of in een boom: wij geven een voucher weg

Geschreven op 18 augustus 2021 om 17:49 door Mario De Wilde

Het mag dan half augustus zijn, je kan nog steeds dromen van een onbezonnen en avontuurlijke vakantie. Slapen op het water is een bijzondere manier van kamperen en overspoelt je met een magisch vakantiegevoel. Alleen of in compagnie, de mensen van Vlotkamp in Zuienkerke laten je onderdompelen in de wereld van avontuurlijke activiteiten, polderlandschappen en geven je een overdosis verse zeelucht. Welkom bij Vlotkamp tussen Brugge en Blankenberge.

De vlotten dobberen stuk voor stuk in gezelligheid en liggen bovendien ver genoeg uit elkaar om te relaxen en te genieten van het zalige water. Neem die peddels alvast in de aanslag, want enkel met de kano geraak je tot aan het vlot. (Met uitzondering van 1 vlot dat gelegen ligt aan de oever en rolstoeltoegankelijk is.)

Wat moet je meebrengen naar je vlot, zijn er sanitaire voorzieningen en kan je slapen op het water bij slecht weer? Met deze tips & tricks kom je ‘vlotjes’ en voorbereid naar Vlotkamp. Meer info op www.vlotkamp.be

Go local , ga eens slapen in een boomhut of boomtent
Omringd door de natuur, zicht op een kasteeltje en gezellig samen zijn met je favoriete compagnie. Genieten van de zonsondergang en dat létterlijk tussen de bomen. Slapen in een boomhut of -tent is back to basics en tegelijk nét iets anders. Welkom bij Boomkamp! Op dit stukje prachtige natuur in Bulskamp in Ruddervoorde kan menig flora-fanaat en ravot-liefhebber zich uitgebreid uitleven. Gezellige wandel-, fiets- en looproutes zijn er in overvloed. Een bezoek aan de kruidentuin of een kijkje in het opvangcentrum voor wilde vogels en wilde dieren zijn slechts een greep uit het verbluffend assortiment aan activiteiten. Een verfrissend drankje bij Tearoom Bulskampveld maakt het uitje helemaal àf. Alle info op www.boomkamp.be

Maak kans op een overnachting

We hebben een voucher voor een verblijf in één van beide kampen te winnen. Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons via Instagram: www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen Altijd handig om alle leuke nieuwtjes van Het Nieuws van West-Vlaanderen te weten te komen.

-Op welk domein bevindt zich Vlotkamp?

-Geef ons de namen van de twee bedenkers van Vlotkamp en Boomkamp?

Mail ons de antwoorden voor vrijdagmiddag 20 augustus (met als titel boomvlot) naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Vrijdag weet je of je de winnaar van dit unieke en onvergetelijke arrangement bent.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.