Home > Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke) pakt weer uit met een hondenzwemming

Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke) pakt weer uit met een hondenzwemming

Geschreven op 11 september 2022 om 09:49 door Mario De Wilde

In Sint-Baafs-Vijve, deelgemeente van Wieksbeke, staat het tweede weekend van oktober traditioneel in het teken van de Hondenzwemming, een jaarlijkse loop- en zwemwedstrijd waarbij honden de Oude Leie overzwemmen. Naast de wedstrijd op zondag, zorgt een aantrekkelijk programma met tal van sportieve en feestelijke activiteiten ervoor dat mensen uit Sint-Baafs-Vijve en omstreken zich het hele weekend niet hoeven te vervelen. Nieuw dit jaar is dat Ouderraad De Vliegeraar, van de gelijknamige basisschool in Sint-Baafs-Vijve, op vrijdagavond 7 oktober het feestweekend knallend inzet met Sint-Baafs-Fuive. Iedereen is vanaf 19.30 u. van harte welkom om mee te zingen en dansen op de aanstekelijke deuntjes van coverband Op ’t Gemakske en dansbare platen van DJ Feliz in de feesttent in de dorpskern van Sint-Baafs-Vijve. Tickets voor Sint-Baafs-Fuive kosten € 5 in voorverkoop en € 7 in de tent zelf. Trek dus je beste dansbenen aan en reserveer snel je ticket!
“Toen Ouderraad De Vliegeraar aan het begin van deze zomer de vraag kreeg van de Sint-Bavovrienden, de groep die jaarlijks instaat voor de organisatie van de Hondenzwemming in Sint-Baafs-Vijve, om op vrijdagavond 7 oktober een activiteit te voorzien, greep de ouderraad deze unieke kans met beide handen. De koppen werden bij elkaar gestoken en het werd al snel duidelijk dat we het feestweekend van de Hondenzwemming met een knallend optreden en een spetterende afterparty wilden openen.”, zegt Ilona Duerloo, voorzitter van Ouderraad De Vliegeraar. “Met Sint-Baafs-Fuive willen we niet enkel ouders, vrienden, familie en sympathisanten van onze school bereiken maar ook iedereen uit Sint-Baafs-Vijve en omstreken die zin heeft in een feestje.”
Coverband Op ’t Gemakske en DJ Feliz
In tegenstelling tot wat de naam van deze coverband misschien doet vermoeden, zal het moeilijk worden om tijdens het optreden van Op ’t Gemakske stil te blijven zitten of staan. Deze zeskoppige coverband uit Deinze staat erom gekend haar publiek van begin tot einde mee te slepen en enthousiast te laten meezingen en -dansen met aanstekelijke covers van tijdloze hits en hedendaagse nummers die u zeker zullen bekoren. Op ’t Gemakske zal het podium openen om 20.30 u.
Vanaf 22.00 u. neemt DJ Feliz, een allround deejay uit Waregem die u eerder aan het werk kon zien op onder andere de Ooigemse Feesten, Soirée Deluxe en Feest Wknd Wakken, het podium over met een brede waaier aan dansbare nummers die hij naadloos in elkaar laat overvloeien. Wie eerder een feestje met DJ Feliz meemaakte, weet dat je best goede dansschoenen aantrekt tijdens zijn set want stilstaan is geen optie!

De vrijwilligers van Ouderraad De Vliegeraar staan de hele avond paraat om de feestvierders te voorzien in heerlijke verfrissende dranken. Voor de gelegenheid is er ook een leuke wijn- en cavabar waar ook kleine versnaperingen verkrijgbaar zijn. De opbrengst van de ticket- en drankverkoop zal door Ouderraad De Vliegeraar integraal gebruikt worden om de leerlingen en werking van bassisschool De Vliegeraar te ondersteunen door een aanbod van materiaal, activiteiten en een financiële bijdrage in onder andere het busvervoer en het Tutti Frutti project van de school.
Praktisch
Tickets voor Sint-Baafs-Fuive zijn nu beschikbaar en kunnen gereserveerd worden via http://devliegeraar.be/party. In voorverkoop kosten tickets € 5, de avond zelf kan u, zolang de voorraad strekt, nog een ticket aan de deur kopen voor € 7. De beschikbare tickets zijn beperkt, snel zijn is de boodschap!
De deuren van onze feesttent gaan open vanaf 19.30 u. De fuif duurt tot 01.00 u. waarna de bar nog even geopend blijft om in alle rust na te praten bij een laatste drankje. Om 2 u. sluiten we af. Betalen zal in de tent zowel mogelijk zijn met cash als met uw bankkaart.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.