Home > Sint-Andreas Brugge zwaaide deze middag met stijl Juf Nicole Teetaert uit

Sint-Andreas Brugge zwaaide deze middag met stijl Juf Nicole Teetaert uit

Geschreven op 28 juni 2023 om 15:27 door Mario De Wilde

In Sint-Andreas Brugge wordt gevierd én afscheid genomen! Juf Nicole Teetaert gaat met pensioen en dat willen het schoolteam samen met alle leerlingen niet zomaar laten voorbij gaan.
Juf Nicole startte haar loopbaan regio Ruddervoorde om daarna in het Sint-Jozefsinstituut, lagere school, aan de slag te gaan. Enkele jaren later wordt ze juf in Sint-Andreas, Brugge.
“Vele jaren werkte Nicole in een halftijdse job samen met juf Christine Ballegeer. Ze vormden een hechte duobaan. Ondertussen is juf Christine al enkele jaren met pensioen en vult juf Nicole vlot een taak als zorgjuf verder in, in het vijfde leerjaar. Ze is ook verantwoordelijk in dat leerjaar voor een schoolweek openluchtklassen naar Heuvelland. Met hart en ziel zorgde ze jaarlijks in oktober voor een degelijke organisatie van een onvergetelijke week voor onze leerlingen van het vijfde leerjaar in de omgeving van Ieper.”, zegt directeur Martine Fontaine.

Maar nu nam juf Nicole dus afscheid van de school en de school van ook van haar. Het schoolteam en de leerlingen verrasten juf Nicole vandaag op weg naar school. Omdat juf Nicole graag reist startte de ochtend op het stationsplein, waar ze met een mobilhome werd afgezet. Vandaar volgde een oriëntatieloop met tussenstops en opvoeringen door de leerlingen, o.a. in het Minnewaterpark.

Om 10u30 vormden leerkrachten kinderen samen een erehaag voor haar vanaf de ingang van de school tot op het kleuterplein. “Op het kleuterplein werd juf Nicole verwelkomd door alle leerlingen met zang en dans. Er werden herinneringen gedeeld en geschenken gegeven.
Afsluitend volgde het woordje van de directeur en dansten alle leerlingen de Scottish aangeleerd door de turnleerkrachten voor hun juf. We sloten de feestelijke voormiddag af met een lekker fruitsapje voor iedereen. We vergeten onze juf Nicole en haar bijdrage voor de school nooit!”, zegt directeur Fontaine nog.

5 reacties

Christine Teetaert
Geschreven op 2023-06-30 07:45:38
Wat een mooi afscheid. En wat een loopbaan! Dit heb je echt verdiend. De vele kindjes en lieve collega's zitten voor altijd in jouw hart en omgekeerd. Nu tijd voor een welverdiend pensioen, vele reisjes, familie en vrienden. Proficiat zus!
Tine verfaillie
Geschreven op 2023-06-29 06:20:19
Juf Nicole, Ik heb je leren kennen als een lieve warme zorgzame altijd vrolijke en vriendelijke juf. Dankjewel ook vanwege Nina en Robbe. Geniet van je pensioen. Het is zooooo welverdiend. En vanaf nu is het elke dag weekend😄 Grtjs Tine Verfaillie
Alain Denoyel
Geschreven op 2023-06-28 22:14:34
Als er nu eens echt een juf mag in de bloemetjes worden gezet voor haar pensioen dan is dat wel zeker Juf Nicole. Iemand die ik leren kennen toen mijn zoon en dochter in St. Andreas school liepen. Altijd positief, opgewekt, goedlachs en een hart van goud. Juf geniet van je pensioen zoals je bent Positief 🫶🫶🫶
Cindy van Loenhout
Geschreven op 2023-06-28 20:38:22
Juf Nicolle, Wat een mooie dag. Wat een feest met alle kinderen . Bedankt om ook mijn kinderen te laten groeien. Massimo, Mattia, Ilaria en Elena Sebastiani. Geniet nu maar van jou pensioen. Grts Cindy van Loenhout
Gerda
Geschreven op 2023-06-28 19:07:08
Wat een mooi afscheid Nicole.....zo hartverwarmend....zal je zeker heel veel deugd hebben gedaan....met de nodige traantjes...🥰

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.