Home > Sint-Andreas, Brugge pakte dit schooljaar in maar pakt nu definitief uit in hun gloednieuwe school

Sint-Andreas, Brugge pakte dit schooljaar in maar pakt nu definitief uit in hun gloednieuwe school

Geschreven op 1 april 2023 om 07:49 door Mario De Wilde

Gisteren, onder niet zo al te beste weersomstandigheden, organiseerde Sint-Andreas, Brugge een symbolische verhuis met de leerlingen van hun kleuter – en lagere school. “De kinderen en hun leerkrachten pakten immers alles in tijdens de vorige weken in hun oude schoolgebouw en stappen nu samen met hun juf of meester hun gloednieuwe school binnen.”, zegt directeur Martine Fontaine. ‘Zo ontdekken ze al, net voor de paasvakantie, hun nieuwe klasruimte, de speelleerstraten, de nieuwe sportzaal, de buitenruimtes, de toiletten, de eetzaal, … ‘

In de nieuwe school pakten de kinderen symbolisch hun rugzakje uit en kunnen ze op maandag 17 april een nieuwe 2.0 schoolstart nemen. ‘Het wordt vast en zeker een spannende laatste trimester voor onze leerlingen in hun nieuwe school’, vult de directeur nog aan. Op deze maandag, toch wel een speciale ‘nieuwe eerste schooldag’, ontvangt het hele schoolteam de leerlingen met een zachte landing en de ouders met een kopje koffie.

Een opendeur-en kijkmoment voor nieuwe leerlingen en geïnteresseerden staat dan gepland op zaterdagmorgen 22 april ’23 van 9u tot 13u.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.