Home > Shop 4 Climate uit Waregem zegt cheers to a Sustainable Summer!

Shop 4 Climate uit Waregem zegt cheers to a Sustainable Summer!

Geschreven op 8 juni 2021 om 22:18 door Mario De Wilde

De afgelopen maanden waren donker en regenachtig, er was coronamoeheid bij thuiswerkers en weinig perspectief. Maar met de eerste zon, kijken we meer dan ooit uit naar meer versoepelingen en een deugddoend verlof. In deze vermoeiende tijden kan iedereen een extra duwtje in de rug gebruiken en moet je creatief uit de hoek komen. Liefst een duurzaam duwtje dan. En dat doen Shop 4 Climate en IWAS met een duurzaam zomerpakket voor werknemers, stagiairs of de vakantiejobber.

Shop 4 Climate en IWAS zetten beide in op het creëren van een duurzame mindset en slaan daarom de handen in elkaar voor een uniek en duurzaam zomerpakket. Met hun Sustainable Summer pakket, dat deze week gelanceerd werd, geven ze bedrijven en hun medewerkers graag een extra boost vol vitamine C en vitamine D, met de D van duurzaamheid.
Duurzame win win voor bedrijven
“Je kan er niet meer om heen: werken aan een MVO beleid is tegenwoordig geen loutere nice to have meer maar een echte must have. Duurzaam ondernemen wordt stilaan een evidentie. Uit meerdere onderzoeken blijkt bovendien dat de toekomstige generatie werknemers, aka millenials, verkiezen om te werken voor een bedrijf dat zich inzet voor de maatschappij en het milieu. Werknemers belonen of motiveren met een uniek en duurzaam alternatief is een mooie volgende stap naar meer employer happiness.” zegt Veerle Dury van Shop 4 Climate.
Unieke samenwerking met IWAS
“Als Belgisch non-profit platform dat gelooft in upcycling als route naar ecologische duurzaamheid, konden wij ons direct vinden in het idee om samen te werken met Shop 4 Climate aan een zomerpakket.” zegt Dries Moens, founder van IWAS.
Beide ondernemingen werken rond het creëren van een duurzame mindset. Bij IWAS gaat dat over het afvalprobleem en het ‘giving back-principe”. Shop 4 Climate richt zich specifiek tot bedrijven met cadeaupakketten en duurzame producten. Beide willen ze ondernemingen helpen groeien op een economisch verantwoorde manier.
Vitamine C en D boost
Het “Sustainable Summer” pakket is ideaal voor een gezellige picknick of om te klinken met collega’s op een zonnige afterwork. Je scoort er gegarandeerd mee van zodra de zon opkomt. Het pakket bestaat uit handmade en geüpcyclede glazen en een koeltas gemaakt uit bierflesjes en billboards. Shop 4 Climate voegde er de nieuwe biologische en Belgische Vlieronade aan toe. Een ambachtelijke frisse vlierbloesemlimonade. Dit pakket is exclusief te verkrijgen via www.shop4climate.be

Over Shop 4 Climate
Shop 4 Climate is een webshop met unieke producten en duurzame geschenken voor duurzame prestaties vóór, tijdens en na het werk en dit zowel voor werkgevers als werknemers. Onder het motto “Happy People, Happy Planet, Happy Company” willen we de duurzame mindset van alle medewerkers bij bedrijven doortrekken op elk moment van de dag.

Over IWAS
IWAS is een platform voor geüpcyclede producten en herwerkt afval tot toffe gebruiksobjecten. Zij doen niet aan liefdadigheid, ze maken mensen sterker. Daarom gaat de opbrengst naar duurzame creatie van jobs en naar organisaties die upcyclen. Ze willen dat iedereen wint. Het afvalprobleem volledig oplossen zullen ze niet doen, maar misschien wel een beetje! Daarnaast nemen ze vooral de tijd om stil te staan bij al het moois op deze planeet dat het redden waard is; lange strandwandelingen, adembenemende zonsondergangen en eindeloze gesprekken met jarenlange vrienden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.