Home > Sherlock Holmes achterna: Bram, Jona, Gust, Nathalie en Ann winnaars van Veurne Speur Ze!

Sherlock Holmes achterna: Bram, Jona, Gust, Nathalie en Ann winnaars van Veurne Speur Ze!

Geschreven op 18 oktober 2023 om 09:32 door Mario De Wilde

Veurne Speur Ze! Dat is leuke taferelen ontdekken in de straten van Veurne en zoeken naar grappige emoji’s. Door deel te nemen aan deze originele zoektocht kon je via Stad Veurne en Veurne Toe koer leuke prijzen winnen! Tijdens de zoektocht Veurne Speur Ze! ontdekten de deelnemers de lokale handelaars in ons historisch centrum. Het straatbeeld werd een stuk vrolijker dankzij de mooie etalagetekeningen en emoji’s die je op de vitrines van de handelaars kon terugvinden. 289 speurneuzen namen deel aan deze etalagezoektocht.

Bram Buyle, Ann Candaele en Gust Decorte uit Veurne, Jona Coulier uit Alveringem en Nathalie Lucidarme uit Koksijde bleken de beste deelnemers te zijn en zij mochten hun prijzen komen ophalen. De gelukkige winnaars gaan naar huis met Veurne Toe koerbonnen die variëren van 150 tot 50 euro. Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “Altijd leuk om te zien dat er zoveel mensen onze lokale handelaars willen ontdekken tijdens een bezoek aan ons mooie centrum. Dankzij deze samenwerking tussen Stad Veurne en Veurne Toe koer was er de voorbije maanden extra beleving.”

Foto: Schepen Jonas Bel, burgemeester Peter Roose, de winnaars van Veurne Speur Ze!, vertegenwoordigers van Veurne Toe koer en schepen Guido Hoste

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.