Home > Sergio presenteert Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win je 1+1 gratis Kinepolisticket

Sergio presenteert Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win je 1+1 gratis Kinepolisticket

Geschreven op 28 april 2023 om 13:23 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert Sergio Herman aflevering 71 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. ’t Ja, nu hij mijn Michelinsterren van Pure C kwijt is, moet hij wat extra bijklussen. Dit weekend tovert de Zeeuw, in de hoedanigheid  van stemmenimitator Glenn Dekeyser, alweer een flinke portie horror, verpakt in één film. Ik zou zeggen: zet die volumeknop van je boxen op ‘wriet ludde’ want hier gaan we.

We hebben het over ‘The Pope’s Exorcist’, een biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan. Het is een verfilming van zijn memoires, waarin de kijker (jullie dus) getuige wordt gemaakt van Amorths vele uitgevoerde uitdrijvingen. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad. In de film zie je Oscar-winnaar Russell Crowe ruim anderhalf uur aan het werk

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen, lees je allemaal hieronder.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Waar bevindt zich het restaurant Pure C van Sergio Herman?

-Wat is de grootste nachtmerrie van priester Gabriele Amorth in de trailer ”The Pope’s Exorcist’?

-Geef de naam van onze huidige Paus.

Bezorg ons alles voor maandagavond 1 mei om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Horror Pope’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient) en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen. Veel succes….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.