Home > Sergio Herman presenteerde Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. Dit zijn de winnaars

Sergio Herman presenteerde Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. Dit zijn de winnaars

Geschreven op 24 januari 2023 om 07:20 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag serveerde de Zeeuwse topchef Sergio Herman aflevering 57 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Tussen het gaar maken van de spruitjes en het voorbakken van de frietjes wist hij ons te verblijden mat twee nieuwigheden uit de Kinepolis. Het werd een topaflevering want dit weekend was er ‘Operation Fortune’ de nieuwste film met  op groot scherm. De volumeknop op 10 en luisteren maar mocht je een en ander gemist hebben…Met dank aan onze vaste Oscar-presentator Glenn De Keyser.

Nummer één was er eentje uit het spionagegenre. Gooi ‘Mission Impossible’, ‘James Bond’ en ‘Ocean’s Eleven’ in een blender, even goed mixen en voilà… Je hebt de nieuwe Guy Richie-film ‘Operation Fortune’ met Hugh Grant in de hoofdrol. In het kort het verhaal: de internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te beletten. Samen met CIA agent Sarah en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen. Twee uur lang duurt dat spel daar in comfortabele Kinepolis-seat.

Als luchtig dessertje hebben we nog het concert van André Rieu dat op zaterdag 28 januari de West-Vlaamse Kinepolis-vestigingen gaat veranderen in een Weense schouwburg, inclusief sopranos, tenors en andere gasten. Het concert in Dublin zorgt voor een fantastische viering vol romantische melodieën, populaire klassiekers, feestnummers en natuurlijk de geliefde walsen.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze winnen. Twintig gelukkige kijkers en luisteraars werden gekozen uit een stap van 1488 inzendingen. Volgende cinefielen krijgen nog deze week hun 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis-vestiging naar keuze. Marin Verbandt uit Bredene, Jana Hoste uit Waregem, Martine Vanooteghem uit Lendelede, Thomas Van Moerkerke uit Zwijnaarde, Rebecca Vercoutere uit Avelgem,  Helga Boom uit Asse, Joos Demeulenaere uit Vinderhoute, Walter Descamps uit Jabbeke, Herman Natascha uit Kortrijk, Evy Nachtergaele uit Ouwegem, Muriel Suffys uit Roeselare, Alexander De Vriendt, Kevin Sabbe uit Dentergem en Alice Verplacke uit Ieper. Komende vrijdag is er opnieuw een aflevering van ‘Oscar Popcorner’.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.