Home > September, dat betekent Oogstfeesten bij Lokaalmarkt Heule

September, dat betekent Oogstfeesten bij Lokaalmarkt Heule

Geschreven op 25 augustus 2021 om 10:32 door Mario De Wilde

Lokaalmarkt Heule pakt elke zaterdag van september uit met de Oogstfeesten. “Op zaterdag 4 september wordt het startschot gegeven met een gratis kilo aardappelen voor elke klant”, vertelt marketeer Hanne Dewaele. De wekelijkse, overdekte versmarkt met producten van lokale boeren en producenten organiseert opnieuw de Oogstfeesten. Met elke zaterdag in september een leuke actie of festiviteit. Marketeer Hanne Dewaele licht toe: “De Oogstfeesten starten op zaterdag 4 september met een gratis kilo aardappelen voor elke klant. Tijdens de tweede week zetten we het schooljaar fit in: alle kindjes met boekentas krijgen een gezond tussendoortje. En tegelijk zetten de boeren en producenten een minder bekend product in de kijker.”
“Op zaterdag 18 september maakt elke klant – die bij minimum vier marktkramers aankopen doet – kans op een van de tien Lokaalmarkt waardebonnen. Eindigen doen we in schoonheid: op zaterdag 25 september vieren we het begin van de herfst met circusanimatie voor de jongsten en met kaas en wijn voor de minder jonge mensen. Voor ieder wat wils dus”, klinkt het.
Wekelijkse, overdekte versmarkt
Lokaalmarkt Heule vindt elke zaterdag plaats van 9 tot 12 uur. Op de overdekte versmarkt met bar en kinderhoek bieden lokale boeren en producenten verse producten aan. Het is zowel mogelijk om fysiek naar de markt te gaan als om tijdens de week je producten te bestellen en op te pikken. Meer info op www.lokaalmarkt.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.