Home > Seniorenclub S.W.I.K. uit Knokke-Heist sloot succesvol seizoen af in New London

Seniorenclub S.W.I.K. uit Knokke-Heist sloot succesvol seizoen af in New London

Geschreven op 30 mei 2023 om 10:29 door Mario De Wilde

Vorige week schoven de leden van Seniorenclub S.W.I.K. aan voor de gratis koffietafel in café New London. De senioren van Willen is Kunnen hebben er weer een succesvol jaar opzitten. Er werden 18 ontspanningsnamiddagen georganiseerd die bestonden uit kampioenenkaartingen en allerlei gezelschapsspellen. Er werd ook veel geconverseerd en gelachen. Wie het lachen verleerd had, vond het bij deze jolige bende zeker terug. Naast de ontspanning waren er ook kleine attenties. Er werden twee geschenken uitgedeeld, naar aanleiding van de Seniorenweek en Valentijn en daarnaast waren er ook één koffietafel met versnapering en 2 maal consumpties. “Alles gratis wel te verstaan! En dit terwijl het jaarlidgeld slechts 10 euro bedraagt! Wie zich eenzaam mocht voelen, kan maar beter de draad terug opnemen en zich aansluiten tot onze vereniging” lacht voorzitter-secretaris Hubert De Jonge.

Zelf heeft hij alle reden tot glunderen want hij werd met 510 punten gehuldigd tot kampioen met 510 punten en ontving een gedeelte inleggeld van heel het jaar terug en als extraatje een fles champagne. Rudy Nobus werd met 509 punten gelauwerd tot baljuw en mocht eveneens een gedeelte van het inleggeld van heel het jaar recupereren met daarbovenop nog eens een fles champagne. Daniel Leleu bekleedt een derde ereplaats met 496 punten en kreeg een gedeelte van het inleggeld van heel het jaar terug met als bonus een fles champagne.

Na de zomer wordt er op 5 september 2023 opnieuw gestart met de ontspanningsnamiddagen en het manillenkampioenschap. Het jaarlidgeld blijft op 10 € en inleggeld voor de kaarting 5 euro met mooie en afwisselende prijzen. Op de laatste kaarting werd ieder speler beloond met een gratis drankje, een gebakje en een mooie prijs. Zowel winners als verliezers hebben prijs zodat niemand met lege handen naar huis gaat. Wie zich geroepen voelt om een bloeiende vereniging te helpen besturen is hier dus aan het goeie adres!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.