Home > Scoutsharmonie Brugge speelt komend weekend ‘Can’t Stop The Music’ op de Burg

Scoutsharmonie Brugge speelt komend weekend ‘Can’t Stop The Music’ op de Burg

Geschreven op 1 september 2021 om 18:50 door Mario De Wilde

Na anderhalf jaar van inactiviteit konden ze bij de Koninklijke Scoutsharmonie Brugge sedert juli terug samen komen om enkele repetities te houden, zij het met de nodige afstand en de strenge corona maatregelen. De ‘violen zijn gestemd’ en dus kan er aanstaande zaterdag 4 september 2021 geeft de Brugse Harmonie hun eerste post-corona concert om 19.30 uur op de Burg.
Na deze lange periode hopen de muzikanten terug de draad op te nemen om met hun muziek de toehoorders en sympathisanten een aangename avond te bezorgen. Dit concert wordt nog eens overgedaan op zondag 5 september 2021 om 11.30 uur op zeescoutsbasis Westdiep, L. Coiseaukaai te Brugge. Dit concert wordt aangeboden aan alle milde weldoeners, die de harmonie in deze moeilijke tijden, financieel en moreel hebben gesteund. Met het voorspelde goede weer alvast een opsteker voor iedereen.

 

 

2 reacties

D hoore Dirk
Geschreven op 2021-09-02 10:59:59
Jammer dat ze een trouwe muzikant die samen met nog 3 broers bijna 50 jaar lid was door enkele banale discussies met de dirigent( over de kwaliteit van het muziek en niet over de kwantiteit ) zomaar , alsof het huisvuil was , buiten gezet hebben . Een broederband en een vriendenband verbroken hebben . Moedige beslissing van vooral dirigent , maar ook bestuursleden , ze mogen er fier op zijn !!!
Maurits D'hoore
Geschreven op 2021-09-01 21:00:52
Eindelijk weer samen muziek maken en dit delen met andere mensen die deze passie ook lusten. Er is mooi weer voorspeld ,dus iedereen op het appel.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.