Schildia uit Knokke-Heist pakt uit met drie bijzondere gins
De bekende brasserie Schildia uit Knokke-Heist is al bijna 40 jaar een gevestigde waarde op de zeedijk te Heist en werd enkele jaren geleden uitgebreid met een beachbar in samenwerking met het sportstrand van de sportdienst Knokke-Heist. In het verleden werd de populaire brasserie van patron Patrick De Breucker al meermaals bekroond voor scampi-, handgepelde garnalen- en zeetonggerechten. Ook omwille van de boeiende bier-, wijn- en cocktailkaart komen er flink wat fans naar de Zeedijk afgezakt. Welnu, sinds kort heeft Schildia ook haar eigen gin, die je ofwel ter plakke kan proeven of meenemen. Het gaat om drie varianten: de Herbal infused London Dry Gin (met sinaasappel, limoen, gember en citroengras), de London Dry Gin pink edition (met bosvruchten, hibiscus, citroengras en vlierbloesem) en de Premium Distilled niet alcoholisch (met jeneverbes, koriander, citrus en kardemon).