Home > Sanitaire unit op Knokse zeedijk thv Albertplein alle namiddagen open

Sanitaire unit op Knokse zeedijk thv Albertplein alle namiddagen open

Geschreven op 12 februari 2021 om 18:16 door Mario De Wilde

Aangezien alle hotels in Knokke-Heist voor de krokusvakantie al een tijdje volgeboekt zijn en ook de plaatselijke vakantieparken opnieuw hun deuren mogen openen, neemt het gemeentebestuur de nodige voorbereidingen om naast de vele trouwe tweedeverblijvers ook de talrijke vakantiegasten zo goed mogelijk te ontvangen. Omdat de horecazaken nog altijd gesloten zijn, werden de bestaande openbare sanitaire voorzieningen uitgebreid met mobiele toiletcontainers op de markten in Knokke en Heist en op de Zeedijk ter hoogte van het Albertplein.

Vorst spelbreker

Door de langdurige vorst zijn de leidingen van deze sanitaire installaties jammerlijk genoeg al een tijdje bevroren. Vooral voor het toilet op de Zeedijk ter hoogte van het Albertplein is dit vervelend omdat deze locatie in vakantieperiodes een van de belangrijkste hotspots is. Omdat vanaf maandag 15 februari 2021 de temperatuur zowel ‘s nachts als overdag boven het nulpunt zal stijgen, hoopt het gemeentebestuur deze sanitaire unit op dinsdag 16 februari 2021 om 13 uur opnieuw in gebruik te kunnen stellen voor het publiek. Als de temperatuur positief blijft, houdt een toiletdame deze sanitaire voorziening elke namiddag coronaproof open tot zondag 21 februari 2021. Na deze datum blijft dit mobiel toilet nog elk weekend geopend van 13 tot 18 uur en dit totdat de horecazaken weer mogen heropenen.

Al het ander openbaar sanitair in gemeentelijke en andere gebouwen en de automatische toiletten die 24/7 operationeel zijn, vind je op www.myknokke-heist.be/nl/openbare-toiletten

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.