Home > Sandra Bekkari, nog altijd thuis in Oostende, presenteert Oostende Bonsoir: podcast aan zee

Sandra Bekkari, nog altijd thuis in Oostende, presenteert Oostende Bonsoir: podcast aan zee

Geschreven op 3 december 2021 om 10:50 door Mario De Wilde

Zelfs na twintig jaar komt Sandra Bekkari nog altijd thuis in Oostende, van bij die eerste aanblik van de Noordzee. De vrouw die haar volk leerde hoe vanzelfsprekend gezond eten en leven kan zijn, is een geboren en getogen Oostendse. In Oostende bonsoir blikt ze terug op de eb en vloed in haar leven, op het vele harde werk op weg naar het succes – én op de keerzijde daarvan.

In deze aflevering van Oostende Bonsoir praat gaste Sandra Bekkari vrijuit over haar jeugd in Oostende, waarom ze gestart is met gezonde voeding, haar periode als de Jane Fonda van Oostende, maar ook over de zwarte sneeuw die ze zag en de keerzijde van social media. “Oostende Bonsoir: podcast aan zee” zijn ontmoetingen bij valavond, aan de rand van het land, met gastvrouw Guinevere Claeys. Acht hoog in de torenkamer van residentie BeauSite, met zicht op zee, laten de gesprekken zich leiden door eb en vloed, en wat ginder achter die verre horizon gloort. Over toen en nu, langs laagtij en hoogtij, om te eindigen bij de enige vraag die er op elke leeftijd toe doet: wat wilt u later worden?

Onder andere Willem Hiele, Selah Sue, Sebastien Dewaele, Emma Plasschaert, Kamagurka, Tom Palmaerts en Lize Spit waren eerder te gast. Guinevere Claeys is journaliste, columniste en een diepgelovige Oostendenaar. Haar gasten komen van ver of van heel dichtbij – wat ze delen is dat weke hart voor de noordzee.

Zelf luisteren?https://open.spotify.com/episode/0dtZdsP5uFBgnT3eaPL50K?si=00hoBThORdS619iied2TlQ

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.