Home > Sandra Bekkari komt volgende woensdag kokkerellen in Ter Groene Poorte in Brugge voor Think Pink

Sandra Bekkari komt volgende woensdag kokkerellen in Ter Groene Poorte in Brugge voor Think Pink

Geschreven op 14 oktober 2022 om 09:11 door Mario De Wilde

Het moet niet gezegd: gezonde voeding is belangrijk voor iedereen. En dus ook voor borstkankerpatiënten. Sandra Bekkari steunt de lotgenotenwerking van de nationale borstkankerorganisatie Think Pink met een unieke kookworkshop voor 15 lotgenoten én met een lezing over gezonde voeding voor het brede publiek. De kookworkshop (voorbehouden voor 15 lotgenoten) en de lezing vinden plaats in Voedingsschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14 in Brugge en dat op woensdag 19 oktober.

10 lotgenoten kokkerellen

10 lotgenoten krijgen de kans om samen met Sandra Bekkari te kokkerellen, op woensdagnamiddag 19 oktober tussen 15 en 17 uur. Op het menu staan een aantal gezonde én superlekkere aperitiefhapjes, die na de avondlezing geserveerd zullen worden aan de deelnemers aan de lezing. De lotgenoten worden extra bijgestaan door een praktijkleerkracht en zijn leerlingen. Ter Groene Poorte wil op deze manier haar steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker. Wil jij er als lotgenoot bij zijn? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar mieke@think-pink.be. De eerste 10 krijgen zo snel mogelijk een bevestigingsmail en alle nodige info.

Lezing over gezonde voeding

Na de kookworkshop staat een boeiende lezing voor het brede publiek door Sandra Bekkari en een receptie – mét gezonde hapjes gemaakt door de 10 lotgenoten – op het programma. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur in Voedingsschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14 in Brugge. Een ticket kost 5 euro. De opbrengst van de avond gaat naar de lotgenotenwerking van Think Pink. Inschrijven kan via volgende link: bit.ly/LezingSandraBekkari.

Foto Philips

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.