Home > Sam de Pape aan hoofd van nieuw bestuur Jongsocialisten Brugge

Sam de Pape aan hoofd van nieuw bestuur Jongsocialisten Brugge

Geschreven op 24 juli 2020 om 14:07 door Mario De Wilde

Gisteravond verkozen de Brugse Jongsocialisten een nieuw bestuur. Aan het hoofd van de jongerenafdeling van sp.a Brugge zal ook komend werkjaar 20 jarige Sam de Pape staan. “Het wordt een hele uitdaging om het nieuwe werkjaar te vullen met activiteiten die Corona proof zijn, maar met de creativiteit van dit bestuur zullen we daar zeker in slagen.”, klinkt het bij de enthousiaste voorzitster.

De Brugse afdeling van de Jongsocialisten verkoos donderdag een nieuw bestuur. Sam de Pape volgt daarbij zichzelf op als voorzitster. De twintig jarige studente Toegepaste Economische Wetenschappen aan de VUB kijkt er alvast naar uit om er terug in te vliegen. Net als andere verenigingen uit het jeugdwerk hebben ook de Jongsocialisten heel wat activiteiten moet annuleren door de Corona crisis. “Het wordt een hele uitdaging om het nieuwe werkjaar te vullen met activiteiten die Corona proof zijn, maar met de creativiteit van dit bestuur zullen we daar zeker in slagen. We hopen onze leden ook nu weer te kunnen trakteren op een gezonde mix van politieke-, culturele- en sportieve activiteiten. Daarnaast willen we vormingen en lezingen aanbieden via webinars.”, laat de Pape weten.

Laatste ronde voor provincieraadslid

Dat creatieve bestuur wordt verder aangevuld met Korneel Defieuw (21) als ondervoorzitter. Romy Vermeulen (20) is de nieuwe penningmeester. Nills van Iseghem (22) is er bestuurslid. Tot slot neemt ook provincieraadslid Tom Willems (29) terug plaats in het bestuur. Ditmaal als bestuurslid. Als oud-voorzitter van de Brugse Jongsocialisten zorgt hij voor de ervaring. “Na een jaar van afwezigheid om mij te richten op mijn mandaat in de provincie ben ik nu voldoende ingewerkt en wil ik me nog een laatste werkjaar nuttig maken voor onze jongerenafdeling.”, aldus Willems. Je kunt lid blijven bij de Jongsocialisten tot je 31ste.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.