Home > Ruim 800 stoere wandelaars voor de Waregemse Winterwandeling. Vijf winnaars ontvingen hun prijs

Ruim 800 stoere wandelaars voor de Waregemse Winterwandeling. Vijf winnaars ontvingen hun prijs

Geschreven op 25 januari 2023 om 09:28 door Mario De Wilde

De Winterwandeling (#degekniptewandeling), die je tijdens Waregem Wintert kon afleggen, was een groot succes. Ruim 800 stoere wandelaars trokken op verkenning in winters Waregem en prikten op alle juiste plaatsen een gaatje in hun deelnamekaart. Vijf winnaars kregen elk een Waregembon van 50 euro.

Van 9 december tot en met 8 januari kon je op zoek gaan naar knijptangen die verstopt waren op verschillende plaatsen in het centrum van Waregem. Die plekken stonden aangeduid op een ‘Groetjes uit winters Waregem-kaartje’. Op dat kaartje kon je op alle overeenkomstige plaatsen een gaatje prikken met de knijptang. De tocht was 2,5 km lang en bracht je langs alle leukste plekken in ons centrum.

Uit de meer dan 800 inzendingen vielen vijf deelnemers in de prijzen: Marleen Vantorre, Lieze Schoefs en Leon Vanderstraeten uit Waregem, Thibaut Vandeginste uit Kortrijk en Jasmin Van Moorleghem uit Machelen. Zij werden ontvangen in het stadhuis en gingen naar huis met een Waregembon van 50 euro. Onze laureaten kunnen dus heerlijk shoppen in Waregem!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.