Home > Royal Shooting Air Vossenhul uit Knokke eindigt 2021 in schoonheid

Royal Shooting Air Vossenhul uit Knokke eindigt 2021 in schoonheid

Geschreven op 24 december 2021 om 11:18 door Mario De Wilde

Dankzij Tatiana Gallon (luchtpistool) en Emma Vandevyvere (luchtkarabijn) werd het voor Royal Shooting Air Vossenhul een feest. Tatiana werd winnares van de Masters of Flanders 2021 na 9 spannende wedstrijden op 60 schoten. Deze wedstrijden werden verdeeld over heel het jaar, met luchtpistool bij de dames 1. Zo heeft ze een nieuw gouden punt geplaatst op haar luchtpistool palmares. Emma blijft internationaal zeer sterk bezig. Na haar zilveren medaille die ze behaalde in Frankrijk te Saint-Quentin nam ze op 11 december 2021 deel aan de internationale wedstrijd in RIAC te Luxemburg. Tien landen namen er aan deel. Zij kon na een zeer goede reeks een 10e plaats bemachtigen.

Vossenhul
In eigen club werd de herfstkampioenschap afgewerkt. Herfstkampioen luchtpistool werd Tatiana Gallon. In 2de categorie werd Biagio Oliverio kampioen en in 3de categorie Aimé Moens.Bij luchtkarabijn 1ste categorie werd eveneens Biagio Oliverio herfstkampioen met glans voor Urbain Van Praet. Bij het opgelegd schieten ging de herfsttitel luchtkarabijn naar Daniël De Vooght en bij luchtpistool naar Els Vekemans. In eigen club blijft Emma Vandevyvere de onbetwistbare houder van de clubrecords.

De winterkampioenschappen gaan weer van start op woensdagavond 5 januari 2022 en maandagavond 10 januari 2022 vanaf 20 uur in sporthal De Stormmeeuw.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.