Home > Roland Sys en Annelies Wtterwulghe uit Knokke-Heist geven huwelijk een diamant kleurtje

Roland Sys en Annelies Wtterwulghe uit Knokke-Heist geven huwelijk een diamant kleurtje

Geschreven op 10 juli 2023 om 14:25 door Mario De Wilde

Op 4 juli 1963 gaven Roland Sys en Annelies Wtterwulghe elkaar het ja-woord. Op donderdag 6 juli 2023 kwam schepen Bert De Brabandere het koppel in het woonzorgcentrum Lindenhove feliciteren naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag. Ze kregen er uit handen van de schepen een champagnebox. Het koppel heeft 3 zonen: Daniel,Filip, Tony (+) en 1 kleindochter Joyce en achterkleinzoontje George. Er is nog achterkleinkindje op komst eind september.

Roland leerde Annelies kennen in het café dat gerund werd door haar ouders. Roland werkte 40 jaar bij de gemeente en was ook caddy in de golf. Ballen zoeken was zijn leven! Annie werkte in Hotel Les Hirondelles naast hotel Memlinc.

Annelies woont nog thuis en gaat in de voormiddag graag wandelen met haar nicht. In de namiddag gaat ze alle dagen op bezoek bij Roland in het woonzorgcentrum. In de cafetaria houdt ze zich dan graag bezig met het oplossen van kruiswoordraadsels.

Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst Roland en Annelies nog eens van harte proficiat met hun diamanten huwelijksjubileum!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.