Home > ‘Roeselare Loopt’ ontbindt opnieuw zijn loopduivels!

‘Roeselare Loopt’ ontbindt opnieuw zijn loopduivels!

Geschreven op 31 augustus 2021 om 10:25 door Mario De Wilde

Roeselare stimuleert een gezonde en actieve levenswijze voor zijn inwoners. ‘Roeselare Loopt’ is de voorbije jaren uitgegroeid tot een succes binnen onze stad. Tijdens de corona pandemie werd lopen en wandelen meer dan ooit populair. Eind april werden de permanente loop- en wandelroutes #VANRSL geopend en tijdens de zomer extra in de kijker gezet met ‘The Masked Runner #VANRSL’.

De Strava Runners 8800 zorgden voor de maandelijkse Strava-challenges en een digitaal alternatief voor de geannuleerde stratenlopen in het voorjaar. Heel wat wandelaars en lopers hebben hier maximaal gebruik van gemaakt en op die manier kennis gemaakt met leuke plekjes #VANRSL. De organisaties van de verschillende stratenlopen dit najaar bundelen opnieuw hun krachten i.s.m. de Stad Roeselare.

In het najaar van 2021 zijn er nog 6 stratenlopen die fysiek zullen plaatsvinden:
· 11/09/2021: Rumbeke Loopt

· 25/09/2021: Sterrebosloop

· 16/10/2021: P(ark)ours Oekene

· 24/10/2021: 11.trail

· 13/11/2021: Westlaanrun

· 26/12/2021: Santa Run

Het doel blijft om onze inwoners te stimuleren om deel te nemen, al lopend of wandelend aan één van de stratenlopen op de kalender: Hoe stimuleren wij onze inwoners om deel te nemen?

Als je deelneemt aan 3 van de 5 stratenlopen ontvang je een goodiebag op de feestelijke afsluiter ‘Santarun’.

Welke stratenlopen komen in aanmerking voor de goodiebag?

Alle stratenlopen, uitgezonderd de Santa Run, komen in aanmerking.

Hoe registreren?

De registratie gebeurt via het digitaal systeem JOYN. JOYN laat toe om via de gepaste app of kaart de QR-code te scannen op de aanwezige iPad tijdens elke stratenloop. Op die manier wordt iedere deelname bijgehouden en kan elke regelmatige loper op de prijsuitreiking tijdens de Santarun zijn/haar deelnamepunten inruilen. De loper is dit jaar opnieuw zelf verantwoordelijk om z’n deelnames te registreren.

Neem deel aan een Strava Runners 8800-segment en win prijzen!
Op elke stratenloop wordt er opnieuw een Strava Runners 8800-segment voorzien. We belonen per stratenloop de snelste man, snelste vrouw en een lucky Strava Runner #VANRSL.

Bij een ex-aequo wordt de winnaar bepaald door lottrekking. Elke loper kan slechts één keer het prijzenpakket winnen. De winnaar van elke categorie wint een prijzenpakket ter waarde van 20 euro.

Meer info: www.roeselareloopt.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.