Home > Roeselare is streekproduct rijker: Stoofvlees from Hell

Roeselare is streekproduct rijker: Stoofvlees from Hell

Geschreven op 21 januari 2020 om 11:06 door Mario De Wilde

Roeselare is sinds vandaag een smakelijk streekproduct rijker. Met dank aan de twee buren Bert Van Hecke van BOMBrewery en Thomas Deryckere van Derry ’s Frituur uit de Armoedestraat. Beiden bundelden de krachten voor hun nieuwste creatie ‘Stoofvlees from Hell’ dat voor het eerst te proeven zal zijn tijdens de nieuwjaarsdrink van BOmBrewery op vrijdag 31 januari tussen 16 uur en middernacht.  Thomas ontwikkelde een nieuw recept op basis van de Triporteur from Hell, een klassieker uit ons gamma met toetsen van chocolade, karamel, koffie en versgebakken brood. De combinatie met het bier van BOMBrewery en het recept van Thomas maakt het Stoofvlees from Hell uniek.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.