Home > Roeselaarse topchef Tim Boury kookt één maand lang op Salzburg Airport

Roeselaarse topchef Tim Boury kookt één maand lang op Salzburg Airport

Geschreven op 10 september 2021 om 09:05 door Mario De Wilde

De bekende Roeselaarse topchef Tim Boury gaat voor een maand zijn gastronomische kunsten tonen in Restaurant Ikarus in Hangar-7 van de luchthaven van Salzburg. In Oostenrijk nodigen de lokale keukenpieten Eckart Witzigmann en chef-kok Martin Klein telkens een buitenlandse collega uit om dan samen een menu uit te werken. Deze maand is het de beurt aan onze West-Vlaamse chef. In het verleden (drie jaar geleden) ging enkel Nick Bril, toenmalige kok van The Jane, ging hem al voor.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.