Home > Robert Matthys en Iris Vanwynsberghe uit Knokke-Heist 60 jaar getrouwd

Robert Matthys en Iris Vanwynsberghe uit Knokke-Heist 60 jaar getrouwd

Geschreven op 15 september 2023 om 06:55 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend waren Robert Matthys en Iris Vanwynsberghe 60 jaar getrouwd. Schepen Wenmaekers, een vriend van de familie, verraste het koppel namens het gemeentebestuur in Bistro Henriette. Robert en Iris leerden elkaar kennen in 1960 in een dancing in Brugge tijdens de Heilig Bloedprocessie. Robert en Iris werkten elk mee in de zaak van hun ouders: Iris als kapster en Robert als loodgieter. Na het pensioen van hun ouders, werd Robert zelfstandig loodgieter. Sindsdien hielp Iris mee in de zaak. Het echtpaar heeft één dochter, Sandra, en twee kleinkinderen: Leen en Elke.

In hun vrije tijd waren Robert en Iris heel actief. Zo speelde Robert steeds in het eerste elftal van de voetbalclub van Knokke en zat Iris in de turnclub. Het echtpaar maakte ook graag verre reizen samen. Nu houden ze heel erg van tuinieren. Met name Iris is zot van bloemen. Verder houden ze ook van films en zijn ze lid van de Brugse filmclub. La vita è bella voor dit mooie koppel. We wensen hun nog veel jaren samen!

4 reacties

Georges Goormachtigh I
Geschreven op 2023-09-18 14:07:46
Dag Robert en Iris, > ZESTIG JAAR GETROUWD HOU ZEE ! ! ! Georges
Georges Goormachtigh
Geschreven op 2023-09-18 14:01:50
Dag Robert en Iris, > ZESTIG JAAR GETROUWD HOU ZEE ! ! ! Georges
Nicole en Harry .
Geschreven op 2023-09-17 20:28:41
Iris en Robert. Nog Hartelijk proficiat met jullie 60 jaren getrouwd , wat vliegt de tijd toch snel hé. ! Wij denken nog regelmatig aan de leuke feestjes en dineetjes die we samen hebben meegemaakt !! Wij wensen jullie nog vele gezonde jaren samen !! Vele groetjes van Nicole en Harry.
rudy depaep
Geschreven op 2023-09-15 18:41:15
Proficiat aan Robert en Iris , loodgieter op zijn plaats geniet nog lang samen Martine en Rudy

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.