Home > Robert Casier en Jenny Boi uit Knokke zijn 60 jaar getrouwd en dat was goed voor een groot feest

Robert Casier en Jenny Boi uit Knokke zijn 60 jaar getrouwd en dat was goed voor een groot feest

Geschreven op 13 juni 2024 om 09:50 door Mario De Wilde

Zopas vierden Robert Casier en Jenny Boi hun 60ste huwelijksverjaardag, omringd door hun prachtige familie in Bistro Henriette in Knokke-Heist. Schepen Tine Gobert en schepen Astrid Mestdach gingen op bezoek en feliciteerden het koppel namens het gemeentebestuur.

Robert en Jenny leerden elkaar kennen op de trouwdag van de broer van Robert. Hij stapte toen in het huwelijksbootje met de zus van Jenny. Waardoor Jenny en Robert samen in de suite liepen en van het één kwam het ander. Robert was werkzaam in de bouw en Jenny werkte bij boekhoudkantoor Morbee gedurende een 10-tal jaar. Daarna ging ze werken voor de BAC (bank) bij haar thuis. In haar vrije tijd hielp Jenny mee aan de oprichting van de jeugdbeweging VKAJ, later stapte ze over naar de KAV en OKRA, tot aan haar 65 jaar.

Robert en Jenny hebben drie kinderen samen, zijn de grootouders van Inke en Bern en mogen zich ondertussen ook al trotste overgrootouders noemen van drie achterkleinkinderen Elise, Amelie en Louis.

Vandaag de dag is Jenny verzot op puzzelen en sudoku’s oplossen. Robert rijdt graag met zijn auto. Het koppel doet vaak tochtjes, ze zitten graag op een terrasje om een koffie te drinken en kijken graag samen naar de zee.

2 reacties

De baele marc
Geschreven op 2024-06-14 12:49:00
Proficiat robert en jenny
Luclewyllie@hotmail.com
Geschreven op 2024-06-14 09:12:28
Proficiat Jenny & Robert. Vele Groeten vanuit Brugge.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.