Home > RK3 Roadtour verbindt vandaag de drie dorpen Ramskapelle, Knokke-Heist en Nieuwpoort

RK3 Roadtour verbindt vandaag de drie dorpen Ramskapelle, Knokke-Heist en Nieuwpoort

Geschreven op 1 juli 2023 om 10:41 door Mario De Wilde

Een zinderend autovontuur staat vandaag op het programma, waarbij de eerste editie van de RK3 Roadtour de drie dorpen Ramskapelle in Knokke-Heist, Nieuwpoort en opnieuw Knokke-Heist met elkaar verbindt. Tijdens deze exclusieve tour zullen deelnemers zich een weg banen door een uitdagende route, vol met bolleke-pijl instructies en opdrachten. Onderweg wordt het pittoreske polderlandschap en de charme van deze dorpjes in de kijker gezet.

De bolleke-pijl roadtour is niet alleen een unieke ervaring, maar biedt ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor autorijden te delen met gelijkgestemde autoliefhebbers. Geïnspireerd door de populariteit van soortgelijke evenementen in andere landen, belooft de organisatie van deze roadtour een spectaculaire dag op de weg.

De deelnameprijs bedraagt 190€ per auto op basis van twee personen. Inbegrepen in de prijs zijn een ontbijt vanaf 08:00u vóór de start om 09:00u, twee tussenstops, een lunch op een originele locatie en een verrassende afsluiter op de Ramskapelle Feesten. De organisatie legt de nadruk op een hoogwaardige ervaring en heeft dan ook gekozen voor kwalitatieve catering en unieke locaties.

Deelnemers kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar rkroadtour@gmail.com met daarin hun gegevens (automerk, bouwjaar, nummerplaat, naam piloot, naam bijrijder, nummerplaat en telefoonnummer). Geïnteresseerden wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

Deze primeur in de regio zal ongetwijfeld de harten van autoliefhebbers sneller doen slaan. De combinatie van een uitdagende route, het prachtige landschap en de gezelligheid van de Ramskapelle Feesten maken dit evenement een niet te missen afspraak voor iedereen met benzine in het bloed. Wie zal als eerste de finish bereiken en de felbegeerde titel van RK3 Roadtour-kampioen bemachtigen?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.