Home > Rice rise baby: de truuk met het gefermenteerde rijstwater voor mooie haren

Rice rise baby: de truuk met het gefermenteerde rijstwater voor mooie haren

Geschreven op 29 maart 2023 om 06:46 door Mario De Wilde

Werd BBODY vooral bekend door de heerlijke sapjes en super foods, dan timmert het merk ook al even aan de weg van de natuurlijke verzorgingsproducten. Denk maar aan het gehydrolyseerde viscollageen of de magische zeewierscrub. Een van de nieuwste producten is echter het gefermenteerde rijstwater voor de verzorging van het haar. Rijstwater toepassen voor de verzorging van het lichaam en haar is niet nieuw. Integendeel, in de Chinese cultuur wordt het al eeuwenlang aangewend. Vrouwen gebruikten er het water waarin ze de rijst weekten om zich te wassen. Het licht gefermenteerde goedje bleek vooral voor het haar een wondermiddel en dames die het gebruikten, behielden tot op zeer hoge leeftijd een perfecte haardos.

Inmiddels vond rijstwater ook zijn weg naar onze contreien en werd het door BBODY geoptimaliseerd met appelsienschillen (wat de groei stimuleert) en rozemarijn (wat de talgproductie reguleert en roosvorming voorkomt).

Rijstwater bevat vitamine B, C en E en aminozuren die het haar sneller doen groeien. De lichte fermentatie van het water zorgt ervoor dat de zuurtegraad naar beneden wordt gebracht. Puur gefermenteerd rijstwater ruikt dan ook licht zurig. Door toevoeging van de weldoende sinaasappelzestes en het rozemarijn ruikt het rijstwater van BBODY evenwel verkwikkend fris. Deze Rice Rise Baby haarkuur verhoogt de elasticiteit van het haar, voorkomt broosheid, herstelt gespleten punten, voegt volume en glans toe én stimuleert de haargroei.

Het gebruik van de Rice Rise Baby is een koud kunstje, maar voor een ideaal resultaat wacht je best 24 uur tussen het aanbrengen van het rijstwater en het wassen van je haar met shampoo.

GROW & GLOW BABY

Rice Rise Baby van BBody kan ook als gezichtswater worden gebruikt. De kuur bestrijdt kleine irritaties, gaat veroudering tegen en opent verstopte poriën. Het gefermenteerde rijstwater bevat vitamine B dat de groei van nieuwe cellen stimuleert en zo snel een gezonde gloed op je gezicht creëert.

Prijs en beschikbaarheid

Rice Rise Baby, kuur van 3 weken à 15,95 euro (25,95 € voor 6 weken en 35,96 € voor 9 weken). Daarnaast is er ook een promo Hair Growth Package beschikbaar, bestaande uit een 9-weken kuur rijstwater, een head scalp massager en satijnen BBODY haarkapje voor 55 euro.

Producten online beschikbaar via bbody.eu

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.