Home > Restaurant Cézar in hartje Brugge stopt op 21 januari

Restaurant Cézar in hartje Brugge stopt op 21 januari

Geschreven op 4 januari 2023 om 08:11 door Mario De Wilde

Opmerkelijk nieuws uit de Brugse horecawereld want het bekende restaurant Cézar op de hoek van de Jeruzalemstraat zal einde deze maand voorgoed de deuren sluiten. Zaakvoerders Sarah en David: ” Waarom? Omdat we het gevoel hebben dat het verhaal hier rond is en dat het tijd is voor iets nieuws.
Na twaalf mooie jaren met de Rabelais in De Haan en negen mooie jaren met Cézar in Brugge is het nu tijd voor een pauze, om te herbronnen om daarna opnieuw enthousiast klaar te staan voor een nieuwe uitdaging! Wij willen jullie, onze klanten, medewerkers en kinderen, bedanken voor de fantastische jaren en alle plezier die we samen hebben beleefd. Hoewel we een aantal ideeën hebben houden we graag alle opties open! Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een gedreven medewerker in een leidinggevende functie? Ben jij of ken jij iemand die een leuk idee heeft voor onze toekomst? Heb jij een opportuniteit die je graag met ons wil delen? Laat het ons weten!”

Praktisch: restaurant Cézar blijft in deze periode dagelijks open, ’s middags en ’s avonds tot en met 21 januari. Behalve op de 21ste want die dag houden de zaakvoerders speciaal open voor hun vaste klanten, vrienden van het huis en familie. Nog dit: restaurant Cézar is gehuisvest op de plaats waar Geert Van Hecke destijds met zijn sterrenrestaurant de Karmeliet begon. En intussen zijn ook sterrenchef Philippe Serruys en zijn vrouw Maryke Van Damme van Den Gouden Harynck gestopt en verdwijnt binnenkort ook Restaurant Eten Bij Lieven in de Philipstockstraat in Brugge.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.