Home > Restaurant Carcasse opent begin 2024 een tweede vestiging in Knokke-Heist

Restaurant Carcasse opent begin 2024 een tweede vestiging in Knokke-Heist

Geschreven op 11 juli 2023 om 07:05 door Mario De Wilde

Goed nieuws voor fijnproevers die dol zijn op vlees: Carcasse, het steakrestaurant van slager Hendrik Dierendonck (48) en chef-kok Timon Michiels (25) in Sint-Idesbald, opent begin 2024 zijn deuren in Knokke-Heist. Eerder dit jaar werd Carcasse bekroond met de prestigieuze titel van het op drie na beste steakrestaurant ter wereld en zelfs het allerbeste in heel Europa.

Weloverwogen keuze
Met veel zorg en overweging hebben Dierendonck en Michiels gekozen voor deze tweede locatie, gelegen aan het Oosthoekplein. Het is een langgekoesterde wens van hen om een vestiging te openen in deze charmante kustgemeente.

Trouw aan het concept
Trouw aan hun succesvolle concept zal Carcasse in Knokke-Heist dezelfde unieke ervaring, kwaliteit en menukaart bieden als in Sint-Idesbald. Timon legt uit: “Ons doel is om dezelfde hoogwaardige culinaire beleving te bieden als in Carcasse in Sint-Idesbald. We zullen ons blijven onderscheiden door te focussen op gerechten van topkwaliteit die uitstekend samengaan met groenten, in plaats van de gebruikelijke frietjes met saus.” Op deze manier willen ze hun gasten blijven verrassen. Bovendien blijft de integriteit van de kop-tot-staartfilosofie behouden, waarbij elk stukje vlees optimaal wordt benut met het welzijn van dieren in gedachten, zonder verspilling.

Save the date: opening begin 2024
Met hun vastberadenheid om hun succesvolle formule voort te zetten, belooft de nieuwe vestiging van Carcasse in Knokke-Heist eveneens een onmisbare culinaire bestemming te worden voor vleesliefhebbers. Hoewel de exacte openingsdatum nog niet bekend is, kunnen gasten binnenkort genieten van de verfijnde vlees- en groentegerechten. Vanaf begin 2024 schuif je aan tafel in deze charmante badplaats.

In de tussentijd kun je uiteraard gewoon een tafel reserveren bij Carcasse in Sint-Idesbald (Henri Christiaenlaan 5, Koksijde). Reserveren doe je via de website carcasse.be.

Flanders Finest: vrijdagavond 29 september
Noteer ook 29 september 2023 in je agenda, want dan schitteren maar liefst twaalf sterrenchefs, waaronder Timon, samen achter één fornuis tijdens de derde editie van Flanders Finest in Knokke-Heist. In het betoverende Grand Casino aan de Zeedijk worden de gasten verwend met een buitengewoon diner met in totaal 21 Michelinsterren.

2 reacties

Philips André
Geschreven op 2023-07-12 16:55:12
Top 👍 extra proficiat
VANHOOREN Jean Pierre
Geschreven op 2023-07-11 20:48:40
Blij te horen van jullie tweede restaurant, Hendrik een gedreven kracht, gekregen van grootvader en vader. Waar is de tijd de winkel in Baldje en steeds ééntje bij. De wilskracht om toch maar steeds verder te doen. Chapeau voor de familie. Groetjes Jean Pierre en Marleen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.