Home > Rendez-vous van kampioenen bij Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Rendez-vous van kampioenen bij Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Geschreven op 23 augustus 2023 om 06:21 door Mario De Wilde

Twee Wereldkampioenen, één tweede plaats, één derde plaats en de jongste deelnemer van het pak die nipt de finales niet haalt op de Wereldkampioenschappen Cablewakeboarden in Londen. Meer dan reden genoeg om samen met het ganse team, ouders en coaches bij Lakeside Paradise in Knokke-Heist het glas te heffen op deze toch wel uitzonderlijke prestaties.

Volgens Frank Vanleenhove het resultaat van jarenlang hard werken, veel trainingsuren te kloppen, elkaars limieten te pushen en vooral het werk van de coaches die ieder keer het uiterste van hun riders vragen en de lat zeer hoog blijven leggen. Echt teamwork dus maar je moet het maar doen, en op het juiste moment de stress de baas kunnen blijven.

Schepen van Sport Jan Morbee was dan ook heel fier om iedereen te feliciteren in de naam van het Gemeentebestuur, bedankte iedereen aanwezig en benadrukte de sterke jeugdwerking van Lakeside Paradise binnen de gemeente. Lakeside Paradise slaagde erin om wederom Knokke-Heist op de wereldkaart te plaatsen !

Op de foto vlnr rechtstaand: Noah Ferson, derde plaats junior wakeskate / Louis Eggerickx junior wereldkampioen / Coach Arno Dhondt /Glenn Vandenberghe wereldkampioen Heren 30+ /Schepen Jan Morbee en Frank Vanleenhove. Zittend vlnr Vic Droogmans halve finales juniors en coach Axel Tack. Niet op de foto: Nora Hauwen tweede plaats dames junior.

Volgende afspraak eind september op de Europese kampioenschappen in Hongarije.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.