Home > Reiswinkeltje opent na Roeselare half oktober een tweede reiskantoor in Brugge

Reiswinkeltje opent na Roeselare half oktober een tweede reiskantoor in Brugge

Geschreven op 3 oktober 2023 om 07:38 door Mario De Wilde

Autobestuurders en passanten die de voorbije dagen de drukke Baron Ruzettelaan in Assebroek bij Brugge zullen voorbij gereden zijn, zullen het wellicht al ontdekt hebben. Er komt een nieuw reisbureau in Brugge. Klopt, Reiswinkeltje, het Roeselaarse reisbureau dat reizigers al sinds 1996 helpt hun droomvakantie waar te maken, kondigt met trots de opening van een tweede kantoor in Brugge aan. Die staat gepland voor 16 oktober. Het nieuwe kantoor in Brugge zal dezelfde persoonlijke aandacht, maatwerk en reisexpertise bieden als de vestiging in Roeselare.

Bij Reiswinkeltje kunnen klanten rekenen op reisadvies vanuit eerste hand, op maat van de klant. Eigenaars Shana Devriese en Pieterjan Nyssen hechten veel waarde aan het behouden van het kleinschalige en persoonlijke karakter van hun diensten, maar willen tegelijk ook verder groeien. Met de opening van een tweede kantoor in Brugge zetten ze op dit vlak een belangrijke stap. Tegelijk wordt met de nieuwe locatie vermeden dat de eerste vestiging in Roeselare te groot wordt en dus zijn persoonlijke touch verliest.

“Brugge was een vrij logische keuze”, licht Pieterjan toe. “Shana en ik hebben er allebei gestudeerd en al een bestaand cliënteel opgebouwd. Bovendien biedt de nieuwe locatie tal van voordelen, zoals een goede bereikbaarheid via invalswegen, veel passerend publiek en voldoende parkeergelegenheid.”

Verderzetting van Roeselaars succesrecept

Reiswinkeltje staat voor advies op maat door een toegewijd team dat al jaren uit dezelfde, vertrouwde gezichten bestaat. Dat team zal trouwens ook het tweede kantoor in Brugge bemannen en er de klanten ondersteunen voor, tijdens én na hun reizen. “We nemen voorlopig inderdaad nog geen nieuwe mensen in dienst. Behalve dan mijn echtgenoot Pieterjan misschien. Die komt er technisch gezien nu pas voltijds bij, ook al werkte hij al een hele tijd mee achter de schermen”, legt Shana uit. Pieterjans rol zal enerzijds gericht zijn op het verlichten van de administratieve lasten van de collega’s in Roeselare. Anderzijds zal hij ook een deel van de klantencontacten voor zijn rekening nemen.

“Al sinds het begin in Roeselare hebben we ons gericht op het creëren van onvergetelijke reiservaringen, die verder gaan dan alleen maar bestemmingen en vliegtickets. Bij Reiswinkeltje geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk, en dat zal niet anders zijn in onze nieuwe vestiging in Brugge”, besluit Shana.

Reiswinkeltje nodigt iedereen van harte uit om hun nieuwe kantoor in Brugge te bezoeken, met of zonder afspraak, om samen die droomreis vorm te geven. Op weekdagen is Reiswinkeltje geopend van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. ’s Zondags zijn de kantoren gesloten.

Reiswinkeltje Roeselare
Izegemsestraat 111
8800 Roeselare

Reiswinkeltje Brugge
Baron Ruzettelaan 339
8310 Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.