Home > Regen en kille temperaturen geen spelbreker voor Pinko op Fashion Week Knokke-Heist

Regen en kille temperaturen geen spelbreker voor Pinko op Fashion Week Knokke-Heist

Geschreven op 8 mei 2023 om 14:44 door Mario De Wilde

De Fashion Week van Knokke-Heist is volop bezig. Na een succesvolle kick-off met door ELLE magazine geselecteerde silhouetten op afgelopen donderdag en een zonovergoten show van juwelenmerk June21 op vrijdag 5 mei was er op zaterdagnamiddag 6 mei plots een hevige bui: de geplande modeshow van het bekende designmerk Pinko dreigde even in het water te vallen. Het water gutste over de tribunes en de catwalk heen. De modellen, stylisten en dj stonden reeds klaar, het publiek was al aanwezig. Binnen enkele minuten werd de baliezaal van Toerisme Knokke-Heist omgetoverd tot een unieke locatie voor een runway: in het bijzondere decor van de Fashion Expo werden stoelen voor meer dan 150 personen geplaatst, met zachte roze kussentjes. Meer dan honderd anderen maakten de modeshow al rechtstaand mee.

De aanwezigen konden zo alsnog genieten van de unieke, eclectische, originele en eigentijdse stijl die PINKO brengt. Het merk biedt een antwoord op de modebehoeften van een onafhankelijke, sterke en sexy vrouw, die zich bewust is van haar vrouwelijkheid. PINKO werkt daarvoor samen met bekende modefotografen, supermodellen en pakt steeds weer uit met capsule-collecties van bekende en spannende ontwerpers. Deze unieke modeshow was een perfecte illustratie van PINKO’s zeer dynamische aanpak, altijd met een focus op creatief talent. Justine De Jonckheere praatte het geheel aan elkaar, en is ook de volgende dagen nog van de partij.

Het defilé van modemerk CKS begon met enige vertraging, maar vond wel plaats op de terug droge catwalk op het Lichttorenplein. Nog de hele week staat mode centraal in Knokke-Heist, met talloze verrassingen bij de winkels, en diverse fashion shows.

Gisteren zondag 7 mei liep het Lichttorenplein dankzij de stralende zon volledig vol voor de modeshows van Due Amanti en So Antwerp. Op woensdag 10 mei brengen Oh! My Paws en Marley and Me (16 uur) de laatste mode voor honden; op vrijdag 12 mei om 17 uur toont Via Roma het aanbod van Emporio Armani; op zaterdag 13 mei zijn er fashion shows van LS Fashion (16 uur) en Guts (17 uur), en er wordt afgesloten op Moederdag 14 mei met de Fashion Week Kids Day, met kindermodeshows van LoveByJackie (15 uur), Couleur Locale Kids (15.30 uur), LS Kids Fashion (16 uur) en Cafmeyer Junior (16.30 uur).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.