Home > Recyclagepark Siemenslaan in Oostkamp terug open

Recyclagepark Siemenslaan in Oostkamp terug open

Geschreven op 16 maart 2020 om 09:55 door Mario De Wilde

Vandaag ging het recyclagepark in Oostkamp terug open. Net zoals alle dienstverlening aan het loket, blijft het recyclagepark voorlopig open volgens de normale openingsuren. De gemeente Oostkamp vraagt evenwel je bezoek aan deze diensten te beperken tot het hoogstnoodzakelijke door de maatregelen tegen het coronavirus.
Nieuwe mogelijkheden
De twee ingangszuilen en betaalzuil werden vernieuwd. Er is ook een volledige nieuwe software voorzien, die voldoet aan alle regels op het vlak van privacywetgeving, veiligheid en inpasbaarheid.
Voor de bezoekers zullen de veranderingen vooral zichtbaar zijn in de grote en duidelijke informatieschermen op de zuilen, meer mogelijkheden tot betalen zoals voortaan ook NFC (draadloos betalen), communicatie over de overblijvende tegoeden en een vlottere manier om het gratis gedeelte van het park te verlaten.
Wijziging aanbrengen asbest
Dankzij de nieuwe software kan er onder meer een beter aanbod gedaan worden om asbestcement gratis te brengen. In plaats van twee halve dagen een beperkte hoeveelheid is het voortaan mogelijk om een gratis hoeveelheid van 200 kilogram asbestcement per jaar en per gezin aan te bieden. Deze regel geldt enkel voor het recyclagepark Siemenslaan. De regels rond verpakken van asbest blijven gelden: gebroken platen dienen vooraf thuis goed verpakt

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.