Home > Radio Bingo uit Roeselare wordt Radio Bedankt

Radio Bingo uit Roeselare wordt Radio Bedankt

Geschreven op 13 april 2020 om 22:57 door Mario De Wilde

Ga uit uw dak met onze muziek, maar blijf in uw kot! Met deze boodschap lanceert Radio Bingo uit Roeselare het project “Radio Bedankt”. Bepaalde uitzenduren van Bingo worden ingepalmd door Radio Bedankt. Andy Degryse,
Promotie en Communicatie Radio Bingo: “Met Bedankt willen we iedereen bedanken die de maatregelen respecteert en in zijn kot blijft en dit ook volhoudt. Een dank ook aan iedereen die zich inzet om corona te bestrijden, zoals zorgverleners en medewerkers uit de openbare dienstverlening.  En we geven iedereen ook de kans om via Radio Bedankt mensen te bedanken met berichtje. Of gewoon een verzoekje te doen. We bieden iedereen de mogelijkheid om een bericht in te spreken via onze Facebookpagina. Dit zenden we dan uit tijdens Radio Bedankt. Uiteraard kan een tekstberichtje via onze website of per email ook nog steeds.”
#playlocal
Radio Bedankt steunt ook onze Belgische artiesten. Elke werkdag tussen 13 en 14 uur hoor je bij Radio Bedankt enkel Belgische artiesten, met extra aandacht voor lokale en Vlaamse zangtalenten en muzikanten. Van Isabelle A tot Zap Mama. In deze coronatijden moet iedereen in zijn kot blijven en dus ook onze artiesten. Optredens zijn afgelast of worden uitgesteld. Daarom vragen onze muzikanten en artiesten om hen te steunen door muziek van eigen bodem te kopen. Radio Bedankt wil enerzijds iedereen die dat doet in de bloemetjes zetten en anderzijds onze artiesten steunen door hun muziek nog meer te draaien.
#CoronaTop100
Samen tegen corona, met veel muziek die elkaar verbindt. Wist je dat er veel muziek bestaat die ons huidig leven duidelijk samenvat? En dat er al heel wat nieuwe songs zijn gemaakt over corona? Wel luister dan naar onze Corona Top 100 bij Radio Bedankt. Elke zaterdag tussen 13u en 19u. Alleen maar songs met een link naar corona en de coronamaatregelen, van “You’ll never walk alone” tot “Blijf in uw kot”. Met elke week nieuwe songs.

#WZCkiezendemuziek
Radio Bedankt laat de bewoners en de medewerkers van woonzorgcentra niet in de kou staan. Zij worden nu hard getroffen door de coronamaatregelen. Vooral de afzondering van familie en vrienden maakt het zwaar voor de bewoners en ook voor hun vrienden en familie. Nu vrijdag draaien we muziek voor de bewoners van woonzorgcentrum De Waterdam uit Roeselare. Zij mochten hun liedjes kiezen. Het resultaat hoor je op vrijdag 17 april tussen 14 en 16u. En op zondag 26 april is het de beurt aan woonzorgcentrum De Hovenier uit Rumbeke. Meer zorgcentra volgen nog. Radio Bedankt wil met muziek een stukje van de voor hen afgesloten buitenwereld tot bij hen brengen. En tegelijk de medewerkers een hart onder de riem steken.

1 reactie

Bart Soenen
Geschreven op 2020-04-14 11:08:54
Radio Bingo wordt Radio Bedankt! spreek je bedanking in via een spraakbericht op de facebook/messenger van Radio Bingo en jouw bedanking voor je partner, vrienden en familie, collega's en de helden van de zorg komt dan zeker voorbij bij Radio BEDANKT! Bedankt alvast!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.