Home > Racing Lauwe trekt komend seizoen de kaart van de jeugd

Racing Lauwe trekt komend seizoen de kaart van de jeugd

Geschreven op 27 april 2020 om 08:29 door Mario De Wilde

Nu COVID-19 het maatschappelijk leven compleet heeft lamgelegd en stilte overheerst over het Eric Vandemoortelestadion richt het jeugdbestuur van Racing Lauwe zijn blik op het nieuwe seizoen. Na de groei van de voorbije jaren dankzij troeven als degelijk opgeleide trainers, een dynamisch bestuur, de familiale sfeer, de vele evenementen en het betaalbaar houden van het lidgeld willen we op de ingeslagen weg verder gaan.
Maar dat kunnen we als jeugdbestuur niet alleen. De puzzel naar volgend seizoen toe raakt stilaan gelegd. Toch zijn we voor onze vele jeugdploegen op zoek naar extra spelers. Kinderen die aarzelen om aan de hobby voetbal te beginnen en op zoek zijn die te beleven samen met vrienden zijn bij ons zeker aan het juiste adres! Kom van zodra het mag zeker eens proeven van een training, hou daarvoor de facebookpagina of website van racing Lauwe jeugd in de gaten om te weten wanneer dit kan. Heb je vragen, neem dan meteen contact op via mail naar willy.oosterlinck3@telenet.be

Naast spelers zijn ook trainers broodnodig om spelers het plezier van voetballen mee te geven en het spel aan te leren. Daarom zijn we ook nog op zoek naar trainers bovenbouw ( u17 – u21). Voelt u zich aangesproken? Aarzel niet meteen onze sportieve cel te contacteren via mail naar Steven.deveugele@telenet.be  Verder staan weer heel wat evenementen op de agenda zoals de jaarlijkse quiz, de familiedag die door de crisis werd uitgesteld en de laatste paaseitjes die online worden verkocht. Als jeugdbestuur wensen we uitdrukkelijk iedereen goede moed in deze ongewone tijden. We vatten vol ambitie het nieuwe seizoen aan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.