Home > Proef komend weekend de zomer bij de buurvrouw in Menen

Proef komend weekend de zomer bij de buurvrouw in Menen

Geschreven op 16 augustus 2021 om 14:59 door Mario De Wilde

Na het geslaagde weekend in juli is iedereen in het weekend van 20, 21 en 22 augustus opnieuw welkom Bij De Buurvrouw, de unieke zomerbar van Villa Buurvrouw VZW in de Stationsstraat 84 in Menen. Naast de drankjes en hapjes in de tuin is er weer een gevarieerd programma. Op vrijdag 20 augustus slaan de kersverse vzw de handen in elkaar met Boegie Woegie voor Zomerbar Garden Edition. Met DJ’s, lekkere drankjes en hapjes. De deuren zwaaien open vanaf 18u. Reserveren is niet noodzakelijk.
De dag nadien komen fans van Georges Brassens aan hun trekken. Dit met een bijzonder optreden van Les Deuzoncles, het duo Michel Verstraeten (ex-Piotto’s) en Daan Vanoutryve. Zij brengen met stem, contrabas en gitaar een fijne hommage aan Brassens. De deuren openen om 18u. Het optreden zelf begint om 19u30. Vanaf 21u15 kan er zonder reservatie worden aangeschoven voor de bar.

Op zondag kan je aperitieven met prikkelende woorden: een mooie mix van poëzie en kleinkunst. Eerst zal Mattijs Deraedt, afkomstig uit Moorsele voordragen uit zijn debuutbundel ‘De schaduw was zo graag in de zon blijven staan.’ Daarna brengt Els Degryse, afkomstig uit Menen een try-out van haar cabaretvoorstelling ‘Bloedmoeders’ naar voor. De deuren openen om 11u. Voor dit programma is reserveren ook verplicht. Vanaf 13u15 kan je zonder reservatie aanschuiven. Om 15u sluit de deur.

Deze drie dagen is overigens nog steeds de expo ‘Open Cocon’ van Stijn Desmet te bezichtigen. In de inkom en de trappenhal is een mooie collectie uit zijn fotografisch werk te zien. Toegang is steeds gratis. Reserveren kan via emmanuellerolle@icloud.com.
Meer info op de FB-pagina: https://www.facebook.com/villabuurvrouw of via bovenstaand mailadres.

1 reactie

luc dejonckheere
Geschreven op 2021-08-19 08:02:21
Net zo als mijn éérste bezoekje aan Emmanuelle's "villa buurvrouw" kijk ik er naar uit om volgende zondag ook aanwezig te zijn voor de "prikkelende woorden". Alleen jammer dat je enkel kunt reserveren via icloud waar ik niet op kan wegens geen "apple-account" te hebben... Luc

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.