Home > Primeur voor de regio: IJs-en espressobar Flavourrs uit Brugge bant alle plastiek

Primeur voor de regio: IJs-en espressobar Flavourrs uit Brugge bant alle plastiek

Geschreven op 18 mei 2020 om 11:39 door Mario De Wilde

En 22-jarige Brugse ondernemer mag zich de primeur toe-eigenen dat hij jaarlijks duizenden plastiek lepeltjes en bekers uit zijn nieuw ijs- en espressobarconcept bant. Robin Roef startte in juni 2019, na zijn opleiding bij gerenommeerde chefs, in de drukke Noordzandstraat van Brugge een nieuw foodconcept: Flavourrs. Een compleet dessertbordje met ambachtelijk ijs, wafels en innovatieve patisserie creaties aangevuld met creatieve Barista koffie’s en thee’s. Vanaf november 2019 opende zijn tweede winkel met hetzelfde foodconcept aan de buitenzijde van het stationsgebouw te Brugge. Ook de NMBS was enthousiast over de duurzame en ecologische benadering van de nieuwe Flavourrs foodstore. Robin Roef (vandaar de RR in Flavourrs) wil zijn klanten verwennen met lekkere patisserie, ijsjes en huisgemaakte koffies. In elke bereiding legt hij zijn eigen stijl en karakter waarbij kwaliteit en smaak voorop staan. Robin werkt altijd met verse ingrediënten: vanillestokjes, vers fruit en liefst zo weinig mogelijk toegevoegde suikers. Met veel aandacht om onze ecologische voetafdruk te verminderen werd in samenwerking met een ambachtelijke wafelbakkerij een unieke eetbare koffiebeker ontwikkeld. Nu gaat hij nog een stap verder want alle andere verpakkingsmaterialen zijn ook biologisch afbreekbaar. Robin is daarmee de allereerste ijs- en espressobar waar innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan en waar plastiek verbannen wordt.

www.flavourrs.be

 

3 reacties

Stefanie de cock
Geschreven op 2020-05-25 16:58:09
Robin knap man 👍👊 dit had ik van jou nooit verwacht of in je gezien , maar petje af man RESPECT 👊👍
Anouck Cattrysse
Geschreven op 2020-05-24 21:21:08
Goed bezig Robin!! Wij genieten hier wekelijks (soms dagelijks) van je lekkere ijsjes & gebakjes! Vriendelijk personeel, altijd een lach op hun gezicht & top assortiment waarmee hij iedereens wensen kan vervullen.
Nancy De Clerck
Geschreven op 2020-05-24 20:11:22
Super initiatief Robin. Goed bezig. Doe zo voort. Wij komen alleszins binnenkort weer van je overheerlijke koffies en ijs genieten.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.