Home > Primeur in het Regenboogstadion: Essevee nodigt zorgpersoneel uit voor topper

Primeur in het Regenboogstadion: Essevee nodigt zorgpersoneel uit voor topper

Geschreven op 6 oktober 2020 om 11:09 door Mario De Wilde

Komende zaterdagnamiddag 10 oktober om 14.00u speelt de damesploeg van Essevee haar vierde competitiewedstrijd tegen de KAA Gent Ladies. Een ware galamatch, want dit is de eerste Scooore! Super Leaguewedstrijd ooit in het Regenboogstadion. De derby tegen de Buffalo’s is meteen ook het decor voor De Witte Wedstrijd.

Geen wedstrijd voor de mannen komend weekend. De dames van Zulte Waregem daarentegen moeten wel volop aan de bak. Ze ontvangen zondag het tot nu toe ongeslagen KAA Gent. De KAA Gent Ladies pakten in drie wedstrijden 7 punten en pronken op een voorlopige tweede plaats. Onze dames, met voorlopig 4 punten uit drie wedstrijden, kunnen bij winst hun wagonnetje helemaal aanpikken bij de topploegen. Het Regenboogstadion wordt, voor het eerst, het schouwtoneel voor deze topper in de Scooore! Super League.

Deze affiche is meteen ook het decor voor de Witte Wedstrijd. Vorig seizoen zag voetbalminnend België de laatste competitiewedstrijd en play-offs gecanceld door de opkomst van het coronavirus. De Essevee-supporters lieten hun hart spreken en drukten hun wens uit om het zorgpersoneel, dat tot op vandaag nog steeds in de frontlinie staat, in de watten te leggen in het Regenboogstadion tijdens een voetbalwedstrijd voor de zorg. De wedstrijd van onze Essevee Women SL biedt hiervoor dan meteen ook dé opportuniteit. De spots op zowel de dames van Essevee als op het zorgpersoneel uit de streek, een initiatief van de Essevee Business Club waar SV Zulte Waregem en de Supportersfederatie EsseveeFans maar al te graag hun schouders onder zetten. Het zorgpersoneel uit de verschillende zorginstellingen uit de buurt worden uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

“Het is fantastisch om te zien dat onze supporters met dit initiatief op de proppen komen.” vertelt CEO Eddy Cordier. “Met de hulp van een 15-tal partners, zoals onder andere Willy Naessens, Renson en Bruno Modern maken we dit samen met onze Essevee Business Club en de Supportersfederatie EsseveeFans mogelijk. Tope zullen we de mensen uit de zorg een prachtige namiddag bezorgen.”

Het belooft een gezellige en drukke namiddag te worden aan de Gaverbeek. Zo zal het Regenboogstadion voor één keer helemaal wit kleuren, zullen 1500 zorgverleners uit de buurt een ontspannende namiddag beleven en zorgen Pat Krimpson en Loredana voor het nodige entertainment.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.