Home > Populaire loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme in nieuwe handen

Populaire loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme in nieuwe handen

Geschreven op 9 november 2022 om 11:38 door Mario De Wilde

Het organisatie van de loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme heeft sinds gisteren een overnemer voor haar evenement gevonden en bekendgemaakt. Ingrid Dobbelaere: “Na vele jaren vrijwillige inzet voor de loopwedstrijden ‘Dwars door Sint-Kruis’ (2006-2013) en ‘Damme-Brugge-Damme’ (2016-2022), 15 jaar en 15 edities dus, voelde ik dat de tijd gekomen was om de fakkel door te geven. Ook twee andere leden van het organisatiecomité hielden het voor bekeken… en vrijwilligers voor overname van de vele, vele, vele taken lagen niet voor het rapen. Daarom werd, op voorstel van Roel Jacobus, uitgekeken naar een nieuw enthousiast team, dat zijn schouders zou kunnen zetten onder de volgende edities. We zijn bijzonder blij dat Alexander Diaz Rodriguez bereid gevonden werd – om met de vzw Runner’s High – de organisatie van DBD over te nemen.”

Marinka Acke, Bart Bekemans, Pieter Daveloose, Stefaan Derous, Ingrid Dobbelaere, Roel Jacobus, Luc Masyn, Tony Mestdagh en Toon Van Acker: ” Omdat voor een aantal van onze steunpilaren de tijd gekomen is om de fakkel door te geven werd in onderling overleg beslist om de vzw Run4You organisatie te ontbinden. Een woordje van dank aan de honderden enthousiaste lopers, sponsors, het team vrijwilligers, StarTracking, de stadsbesturen Damme en Brugge, de dienst Toerisme en de sportdienst Damme, de provincie West-Vlaanderen, de pers, de ordediensten en alle rechtstreeks of onrechtstreeks betrokkenen, die substantieel hebben bijgedragen tot het succes van de zeven vorige edities.”

De 8ste editie van Damme-Brugge-Damme zal plaatsvinden op: zondag, 23 april 2023 in Damme, zelfde locatie als de vorige edities en er worden opnieuw ruim 1000 enthousiaste deelnemers verwacht.

Foto: Nog een laatste beeld voor het archief. Het organisatiecomité loopwedstrijd DBD 2022 van links naar rechts:
Ingrid Dobbelaere, Bart Bekemans, Pieter Daveloose, Toon Van Acker, Luc Masyn, Tony Mestdagh, Stefaan Derous, Marinka Acke. Enkel Roel Jacobus ontbreekt op de foto

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.