Home > Poperinge boven: creatieve deal tussen Mysterie & Escape met Loeiende Koeien

Poperinge boven: creatieve deal tussen Mysterie & Escape met Loeiende Koeien

Geschreven op 3 juni 2021 om 15:50 door Mario De Wilde

‘Never waste a good crisis’ …. Zo gaat het gezegde althans! Een quote die op het lijf geschreven is van 2 gepassioneerde ondernemers uit Poperinge. Corona en de lockdowns die daarop volgden waren een gigantische uitdaging en tegenslag voor zowel Sofie & Geert, de uitbaters van de onthaalboerderij De Biezenhoeve in Watou, als voor Jeroen Cauwelier, eigenaar van het  Reis & Event kantoor UniQuest te Poperinge.

Leuke teambuildings op de boerderij, gezellig samenzijn, unieke reizen naar nabije of verre bestemmingen,… sinds Maart 2020 kwam dat allemaal op een laag pitje te staan of was het zelfs helemaal niet mogelijk. Bij de pakken blijven zitten was voor De Biezenhoeve & UniQuest echter geen optie;  Sofie speelde met het idee om een Mais–doolhof te maken op één van hun landbouwvelden voor de aankomende zomer & Jeroen werkte afgelopen zomer en tijdens de winter al een aantal nieuwe Escape game concepten uit als alternatieve activiteit.

Samen staan we sterker en dat dachten Sofie en Jeroen ook; ze staken de hoofden bij elkaar, de creativiteit werd onderling aangesterkt en de M.E.L.K challenge werd geboren!!

De M.E.L.K. Challenge is meer dan een openlucht Escaperoom en veel meer dan een klassiek  maïs doolhof. Het is een unieke teamuitdaging vol Mysterie en Escape met Loeiende Koeien (M.E.L.K.) en dit in de prachtige setting van een maïs doolhof. Veel meer kunnen we niet verklappen; wel dat je met je vrienden of familie op speurtocht zal moeten en hopelijk vinden jullie wat  we kwijt zijn in ons maïsveld….. Of ergens anders?  Wie weet?

Aan de hand van leuke, spannende opdrachten en vraagstukken kom je er wel achter ! En vooral samenwerking en onderlinge communicatie worden cruciaal. Kortom de perfecte uitdaging om na corona samen met vrienden, familie of collega’s terug uit jullie kot te komen en samen te genieten van een uniek avontuur in open lucht. Het initiatief van beide ondernemers is uniek in zijn soort en een primeur voor België; het is een perfect voorbeeld van een creatieve samenwerking tussen 2 gepassioneerde lokale ondernemers, die hiermee aan zowel  inwoners van Poperinge & omstreken  als toeristen een verrassend leuke groepsactiviteit kunnen voorschotelen.

Meer info:

Via volgende website: www.biezenhoeve.be. Of via Sofie Vanpeperstraete van de Biezenhoeve: biezenhoeve@telenet.be (www.biezenhoeve.be )Jeroen Cauwelier van UniQuest: info@uniQuest.be  (www.uniquest.be)

Foto: de initiatiefnemers en ondernemers samen: Geert Vandenbussche &  Sofie Vanpeperstraete: eigenaars van Onthaalboerderij De biezenhoeve (www.biezenhoeve.be )Jeroen Cauwelier: eigenaar van UniQuest Travel & Events (www.uniQuest.be )

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.