Home > Politie Polder trekt drie rijbewijzen in. Eén chauffeur had niet eens een

Politie Polder trekt drie rijbewijzen in. Eén chauffeur had niet eens een

Geschreven op 7 augustus 2021 om 10:09 door Mario De Wilde

Gisteren reed een preventieve patrouille van de Politiezone Polder in Kortemark toen de dienstauto bijna werd aangereden door een bestuurder die geen voorrang gaf. De interventiedienst reed het desbetreffende voertuig na en kon overgaan tot de interceptie van deze laatste. De bestuurder kon geen rijbewijs voorleggen. Niet veel later kwam de bevestiging dat de bestuurder van het voertuig ontzet was van het recht tot sturen. Een nieuw proces verbaal werd meteen opgesteld
l
In de Kaaskerkestraat in Diksmuide werd gisteren overgegaan tot de controle van een personenauto waarvan omwonenden meedeelden dat de inzittenden interesse vertoonden in een leegstaande woning. De interventieploeg ging meteen over tot de controle van desbetreffend voertuig en beide inzittenden verklaarden dat zij aan exploring deden. De bestuurder werd evenwel onderworpen aan een speekseltest dewelke positief resulteerde. Het rijbewijs werd voor de duur van 15 dagen onmiddellijk ingetrokken.

Nog gisteren werd door de interventiedienst overgegaan tot de controle van een personenauto, ditmaal in Koekelare in de Belhuttebaan. De bestuurder werd onderworpen aan een ademtest dewelke positief resulteerde. Deze bestuurder diende zijn rijbewijs voor de duur van 6 uur af te geven.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.