Home > Politie heropent 29 jaar oud verdwijningsdossier van vermiste Lucienne Luysterman uit Knokke-Heist

Politie heropent 29 jaar oud verdwijningsdossier van vermiste Lucienne Luysterman uit Knokke-Heist

Geschreven op 30 maart 2023 om 13:32 door Mario De Wilde

Exact 29 jaar na datum willen politie en parket graag de langdurige verdwijning van Lucienne Luysterman onder de aandacht brengen. De kans dat Lucienne levend teruggevonden wordt, is bijzonder klein, maar misschien zijn er mensen die belangrijke informatie hebben over deze verdwijning. Op 30 maart 1994 om 9.15 uur verliet de toen 69-jarige Lucienne haar appartement, gelegen in de Krommedijk, in Knokke-Heist. Ze wilde een korte wandeling maken rond het meer van Heist, ook gekend als de Lac van Heist/Duinbergen of het meer aan de Laguna. Ze deed dit wel vaker.

Lucienne ging ook regelmatig wandelen in het Directeur Generaal Willemspark, ook wel het bosje van Heist genoemd, in de onmiddellijke omgeving van haar woning. Niets wees er op dat ze lang zou wegblijven, aangezien ze reeds middageten uit de diepvries had gehaald. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Lucienne Luysterman was 1m58 lang en had blauw/grijze ogen en een verzorgd uiterlijk. Ze droeg een grijs/ bruine pruik en een bril.
Op de dag van haar verdwijning droeg ze een donkergroene loden 3/4 mantel en een broek met groen/blauwe schotse ruiten. Ze droeg ook een goudkleurige armband met muntstukken, een anti-reuma-armband, een trouwring en vermoedelijk ook een goudkleurig polshorloge.

Heeft u meer informatie over deze zaak?
Laat het weten via het gratis nummer 0800/30 300.
Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.