Home > Plopsa pakt uit met eigen Monopoly-versie

Plopsa pakt uit met eigen Monopoly-versie

Geschreven op 5 augustus 2021 om 16:34 door Gino Ester

Plopsa slaat de handen in elkaar met het grootste gezelschapsspel ter wereld: Monopoly! Deze officiële Monopoly versie is een samenwerking tussen Plopsa en de Belgische rechtenhouder voor Monopoly: Groep 24 uit Brugge. De uitgave blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt een wonder Plopsa-jasje aangemeten. Plopsa is het eerste themapark van het land dat een eigen Monopoly editie krijgt. Alle locaties worden aangepast naar typische Plopsa-attracties.

Ontdek betoverende Plopsa-attracties

Koop er jouw favoriete achtbaan, molen, glijbaan of waterattractie en stel zo jouw ideale Plopsa park samen. Je kan er de Plopsa Express nemen, het Plopsa-hotel bouwen of de SuperSplash kopen. Ook de Kans- en Algemeen Fondskaarten worden aangepast: betaal een onderhoudsbeurt voor je park of ga eten in het Meneer Spaghetti restaurant. Deze Monopoly versie bundelt de allerleukste elementen uit alle Plopsa-parken.

En nu maar stemmen

In de Plopsa-parken staat het plezier van de bezoeker en de totaalbeleving centraal. Dat zal in dit spel niet anders zijn. Er is zelf meer: iedereen die wil kan stemmen op haar of zijn favoriete attractie. Er werd een voorselectie van attracties gemaakt uit Belgische parken, de attractie met de meeste stemmen krijgt met zekerheid een plaatsje op het spelbord. Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 15 augustus via www.MONOPOLYPLOPSA.be

·      The Ride to Happiness – Plopsaland De Panne

·      Heidi The Ride – Plopsaland De Panne

·      Nachtwacht Flyer – Plopsaland De Panne

·      De Draak – Plopsaland De Panne

·      Halvar – Plopsa Coo

·      De Vlindermolen – Plopsa Coo

·      Disco Slide – Plopsaqua

·      K3-Rollerskater – Plopsaland De Panne

Wie zich trouwens wil verzekeren van een exemplaar kan het spel reeds vooruitbestellen via www.MONOPOLYPLOPSA.be. Begin juni 2022, bij aanvang van het zomerseizoen, zal het spel ook beschikbaar zijn in de winkelrekken.

1 reactie

allard manuel
Geschreven op 2021-08-06 19:41:54
Beste, Wij zouden graag The ride to Happiness - in plopsaland de panne op het nieuwe monopolyspel willen hebben go go go en nu stemmen maar groetjes van de plopsa fans van de ride to happiness Wiske Tim en Manu

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.