Home > Ploeg in de kijker: Volley Team Brugge E

Ploeg in de kijker: Volley Team Brugge E

Geschreven op 18 maart 2022 om 10:06 door Geert Demuynck

Zondagnamiddag pakt VT Brugge E de titel in Promo 4 C en geen hond die daar nog aan twijfelt. De ploeg heeft tot nu toe zestien wedstrijden gespeeld en zestien maal gewonnen met 3-0 of 0-3. Zondagnamiddag komt het nummer drie van de reeks, Packo Zedelgem C, op bezoek maar niemand twijfelt eraan dat na afloop van de match de champagnekurken zullen knallen.

Staand vlnr : Heike Van Loocke, Amélie Vannoote, Femke De Witte, Julie Jacobus, Jan Nagels (coach), Marie Huys, Britt Sypré
Zittend vlnr: Lieze Deleu, Janne Deleu, Malin Verhaeghe, Florence Gheysen, Celestine Decloedt, Liesel Vandermaes, Estée Lonneville

“Toch zijn we op onze hoede”, klinkt het bij Heike Van Loocke. “Packo is geen gemakkelijke tegenstander en hopelijk slaat de stress niet toe. Maar we gaan opnieuw onze uiterste best doen om de match winnend af te sluiten. We hebben dit seizoen nog geen set verloren, maar ik zal al heel tevreden zijn met de volledige drie punten aanstaande zondag. Zit daar dan een verloren set tussen, dan maal ik er niet om”, lacht ze.

Lieze Deleu, Heike Van Loocke

Ook Lize Deleu had een oproep. “We gaan iedereen proberen te mobiliseren om er zondagnamiddag een heksenketel van te maken”, lacht ze. “Alle supporters en sympathisanten zijn welkom. Hopelijk wordt er massaal gereageerd op onze oproep en kunnen we achteraf een feestje bouwen.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.