Home > Platina voor Cyriel Desmidt en Lilly Lannoye van de Far West in Westkapelle

Platina voor Cyriel Desmidt en Lilly Lannoye van de Far West in Westkapelle

Geschreven op 5 juli 2023 om 11:41 door Mario De Wilde

Op 4 juli 1953 werden Cyriel Desmidt en Lilly in de echt verbonden. Afgelopen zondag 2 juli feliciteerde schepen Bert De Brabandere het koppel namens het gemeentebestuur en het Koninklijk Paleis. In aanwezigheid van heel de familie overhandigde de schepen aan het echtpaar een champagnebox. Het koppel heeft 3 kinderen Marleen, Peter en Michel die nog maar recent overleden is. Ze hebben 3 kleinkinderen Rosy (& Bart), Robby (& Tessa) & Marie en 5 achterkleinkinderen Lara, Emmy, Nyo, Levi & Miel .

Cyriel en Lilly zijn geboren en getogen in Westkapelle en woonden steeds aan de ‘Far West’. Daarna heeft Cyriel zelf zijn huis gebouwd in de Dorpsstraat 33 in Westkapelle. Dochter Marleen woont net om de hoek in de Dahliadreef 8 op het vroegere stuk land grenzend aan de tuin van haar ouders.

Het koppel leerde elkaar kennen in Café Gildhof in de Dorpsstraat in Westkapelle. Cyriel was werkman bij Coppens wegenwerken, Liily was huisvrouw.

Cyriel schildert graag en maakt ook beeldjes in klei. Hij staat altijd op de rommelmarkt in Westkapelle met een stand vlak voor zijn deur.

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist en Het Nieuws van West-Vlaanderen wensen het platinakoppel na 70 jaar wel en wee delen, nog veel gelukkige jaren toe!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.