Home > Peperduur penthouse van Marc Coucke in Cadzand-Bad voor 7 miljoen verkocht aan Brit

Peperduur penthouse van Marc Coucke in Cadzand-Bad voor 7 miljoen verkocht aan Brit

Geschreven op 27 juni 2024 om 08:17 door Mario De Wilde

Deze week is de peperdure penthouse in Cadzand-Bad van Marc Coucke gekocht door een Britse ondernemer. Die wist flink wat af te dingen van de oorspronkelijke vraagprijs van 8 miljoen euro want volgens vastgoedbronnen betaalde hij iets meer dan 7 miljoen euro. Toen Coucke het kocht was de penthouse een van de duurste tweede verblijven ooit verkocht in Nederland. De penthouse is onderdeel van De Blanke Top, een van de meest prestigieuze appartementsprojecten van Cadzand, 10 jaar terug gebouwd door het bouwbedrijf van de Oostendse vastgoedontwikkelaar Bart Versluys. Marc Coucke controleert 50 % van dat bouwbedrijf. Hij kocht destijds meteen ook twee penthouses. Het eerste penthouse verkocht hij enkele jaren geleden casco voor 5 tot 6 miljoen euro en nu het tweede voor zeven miljoen. Het appartement is 281 vierkante meter groot, heeft vier slaapkamers, en grote terrassen met zicht op zee.

 

2 reacties

Charlie
Geschreven op 2024-07-01 06:58:38
Coucke is een ondernemer die wellicht een aantal risico's heeft genomen, kansen heeft gegrepen, geïnvesteerd heeft en wellicht hard gewerkt heeft, niet uit een onbemiddeld milieu komt, en eerlijk is eerlijk ook een portie geluk heeft gehad. Het is hem allemaal van harte gegund. Mooi toch dat hij dit penthouse voor een goede prijs kan verkopen? Hopelijk brengt het de nieuwe eigenaar rust en geluk.
Marleen
Geschreven op 2024-06-28 21:23:38
Simpel. Schandalig. Ben mama van 5kinderen. Altijd op de 1ste plaats. Alle 5.. Ik zit nu vast. Heel klein pensioentje. 300euro. Omdat ik voor mijn kinderen koos. Niet eerlijk allemaal. Kan nog niet scheiden. Heb geen geld en schuldbemiddeling.. Ik heb me tot laatste minuut ingezet. Nu ik dit allemaal lees en hoor! Gebeuren hier niet veel ongelukkige voorvallen. Spijt me.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.